Vakantiehuizen in Saarland

Reserveer vandaag uw vakantie in Duitsland en logeer in een van de vakantiehuizen in Saarland. Gelegen aan de Franse grens, zichtbaar op elke hoek van de straat, terugkijkend op een veelbewogen unieke geschiedenis. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Saarland


Informatie

Reserveer vandaag uw vakantie in Duitsland en logeer in een van de vakantiehuizen in Saarland. Gelegen aan de Franse grens, zichtbaar op elke hoek van de straat, terugkijkend op een veelbewogen unieke geschiedenis. Ondanks het feit dat het de kleinste deelstaat van Duitsland is, heeft Saarland zoveel dingen die u kunt zien en doen, van ongerepte natuurlijke wonderen tot historische en culturele monumenten die u terug kunt vinden op de UNESCO lijst van werelderfgoederen.

Vakantiehuizen in Saarland voor een culturele vakantie

De cultuur en geschiedenisliefhebbers zullen een geweldige tijd hebben in onze vakantiehuizen in Saarland. Het Europese Culturele Park Bliesbruck-Reinheim is een geweldige bestemming voor een culturele vakantie in Duitsland. Veel traditionele dorpen, historische monumenten, kunstgalerijen, musea vormen een ideale bestemming voor een dagtocht. Saarbrucken, de hoofdstad van de deelstaat is een mooi voorbeeld van het culturele aanbod.Bezoek het barokke Saarbrucken kasteel gebouwd in de 10e eeuw en de weelderige Duits-Franse Tuinen vanuit onde vakantiehuizen in Saarland. In de regio zult u ook heerlijke keuken vinden, het zal u verrassen: dankzij de unieke Franse invloeden heeft Saarland een keuken met een fascinerende mix van aardappel en barbecue Westduitse smaken met een Franse verfijning.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.