Vakantiehuizen in Saksen Anhalt

Maak kennis met de rijke cultuur vanaf de vakantiehuizen in Saksen-Anhalt. Ondanks de WOII kunt u nog mooie historische gebouwen aantreffen zoals de Dom van Maagdenburg. Een beroemd project in dezelfde stad... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Saksen Anhalt


Informatie

Maak kennis met de rijke cultuur vanaf de vakantiehuizen in Saksen-Anhalt. Ondanks de WOII kunt u nog mooie historische gebouwen aantreffen zoals de Dom van Maagdenburg. Een beroemd project in dezelfde stad is het Hundertwasserproject Grune Zitadelle of ontdek het Kunstmuseum in Maagdenburg oftewel Skulpturenpark Magdeburg. In Halle kunt u de oudste chocoladefabriek bezoeken. De Stiftung Galerie Moritzburg is een kunstmuseum met een brede Expressionistische kunstcollectie. In Dresden treft u een overdaad aan mooie gebouwen en kunstwerken aan. Bezoek een museum zoals Alte Meister of het Albertinium met de moderne schilderkunst. In de Groene gewelven vindt u Koninklijke schatten in de vorm van klokken, porselein en sieraden. Er is voor ieder wat wils in het culturele Duitsland.

Kies voor een actieve vakantie in Duitsland

De actieve vakantie vanaf de vakantiehuizen in Saksen Anhalt kunt u op diverse manieren invullen. Dwars door de stad Dessau ligt de Europese wandelroute vanaf Den Haag naar Litouwen. Langs de rivieren Saale en Unstrut vindt u meer dan 700 km aan fiets- en wandelpaden. Op deze manier komt u langs kastelen, burchten en kloosters. Bezoek de Dom van Naumburg. Maak een kanovaart of kiest u voor een rondvaarttocht. De Elbe fietsroute is heel bekend bij de liefhebbers. De motorsportarena Oschersleben is een begrip bij de motortoerrijders midden in het Börderlandschap. In de Harz kunt u klimmen, wandelen en mountainbiken, in de winter kunt u hier eindeloos langlaufen. Wijnliefhebbers kunnen de keus maken voor de wijnroute van 60 km langs de Saale Untstrut. 

Een vakantie in Saksen biedt vele mogelijkheden voor jong en oud

Bezoek Annaberg-Buchholz, de koningin van de mijnbouw. Toen de mijnbouw uitgeput was, werd het houtbewerking. Ontdek het allemaal in het Erzgebergtemuseum of het technisch museum Frohnauer Hammer. Bezoek Bautzen, de stad met de vele torens. Een ervan is de Reichentoren die zeer scheef staat, al jaren. Freiberg is de Zilverstad, de munten werden in deze stad geslagen. Ontdek de Obermarkt, het marktplein en snuffel de smalle straatjes met de kleine winkeltjes af, als u dit leuk vindt mag u dit niet missen. Deze regio is rijk gevuld met cultuur. Denkt u aan een de vakwerkstad Quedlinberg, de Lutherplaats Eisleben en Wittenberg of het historische Dessau. De Romaanse Route verbindt 80 romaanse kerken en kloosters en burchten met elkaar. Kies voor een onvergetelijke vakantie in Duitsland.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.