Vakantiehuizen in Sleeswijk Holstein

Kies voor een culturele ontdekkingsreis vanaf de vakantiehuizen in Sleeswijk-Holstein. Zo kunt u het Nordsee museum bezoeken of het Multimar Wattforum in Tonnen. Als u van natuur houdt is het beleveniscentrum Natuurgeweld... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Sleeswijk Holstein


Informatie

Kies voor een culturele ontdekkingsreis vanaf de vakantiehuizen in Sleeswijk-Holstein. Zo kunt u het Nordsee museum bezoeken of het Multimar Wattforum in Tonnen. Als u van natuur houdt is het beleveniscentrum Natuurgeweld op Sylt een mooie combinatie van cultuur en natuur. In het Museum kunst der Westkuste op Fohr vindt u schilderijen van de zee op alle tijdstippen. Ontdek een stad zoals Lubeck. Het is een toeristische trekpleister vanwege de historische binnenstad, baksteengotiek en het is een vestingstad met drie stadspoorten. In Kiel vindt u een heel andere sfeer als havenstad en zeilstad. Hier vinden jaarlijks zeilwedstrijden plaats. In de stadjes van Sleeswijk-Holstein liggen vaak binnenplaatjes, marktpleinen en drukke straten. De stadjes leven. Flensburg is een stadje met zee-inhammen en zeilboten, oude gevels en een historische stadswijk.

Een actieve vakantie vanaf de Duitse vakantiehuizen is leuk

Flensburg is een levendig stadje in een heuvelachtig gebied vlakbij de Flensburger Fjord. De natuur leent zich uitstekend voor gezellige buitenactiviteiten. Er liggen prachtige fietspaden voor mooie tochten alle kanten op. Ga kano varen of kajakken over de rivieren. Geniet van de zee, het strand of bezoek een nationaalpark. Het nationaalpark Waddenzee en de dijken aan de Noordzee en Oostzeekust zijn mooi qua natuur en bieden talloze mogelijkheden voor sportieve buitenactiviteiten. Het hertogdom Lauenburg is ingericht met bossen en meren waar u als liefhebber van rust en natuur uitstekend kunt ontspannen. Wandelen, fietsen, mountainbiken en genieten op het water is aan de orde van elke dag. Zij die graag tuinen bezoeken; er zijn maar liefst 8 fietsroutes met tuinen of stadsparken met thema zoals het Gerisch Skulpturenpark of de Neumünsterroute.

Vanaf de vakantiehuizen beleeft u veel plezier aan het strand

Het kustgebied van Duitsland is niet heel bekend, wel heel geliefd als men het kent. Het kustgebied is gevarieerd met kuuroorden zoals bij Rostock, Stralsund en Wismar. De eilanden Rügen en Usedom zijn populaire bestemming vanwege het strand en de watersport. De Waddeneilanden bieden een prachtige mix van cultuur en natuur, leuk voor alle leeftijden op deze manier. Het Waddeneiland Norderney is van alle markten thuis, hier komen het hele jaar door vele dagjesmensen. Het eiland Spiekeroog is niet toegankelijk voor motorvoertuigen, ideaal voor hen die in alle rust willen genieten van de natuur of wandelen en fietsen. Het heeft de bijnaam Eiland van de Traagheid. De badplaats Binz op eiland Rügen opende in 1893 het eerste kuurhuis. Er is werkelijk voor ieder wat wils.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/