Een villa in Duitsland huren betekent goede mogelijkheden voor cultuurvakanties en mooie actieve vakanties. De villa's met zwembad en de vakanties met huisdieren zijn leuke dagen voor iedereen. De villa´s zijn gezellig en comfortabel... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Villasdeals in Duitsland


Informatie

Een villa in Duitsland huren betekent goede mogelijkheden voor cultuurvakanties en mooie actieve vakanties. De villa's met zwembad en de vakanties met huisdieren zijn leuke dagen voor iedereen. De villa´s zijn gezellig en comfortabel en compleet ingericht. De speelruimte voor de kinderen en de eigen parkeergelegenheid is een plezierige bijkomstigheid van uw actieve vakantie in Duitsland. Als u van natuur en cultuur houdt, breng dan een bezoek aan het Muskauer Park, daar vindt u unieke wereldberoemde tuinkunstwerk. Hermann Muskau was een schrijver en tuinkunstenaar, en het park bestaat uit meerdere delen. De stijl die hij gebruikte is de stijl van de Engelse Regency-tuinen. Het kasteel is middelpunt, daarnaast vindt u kleine rivieren, bomen, kunst, tezamen vormt het een creatieve landschapsarchitectuur midden in de stad. Een indrukwekkende actieve vakantie, waar u geen spijt van krijgt. Zo vindt u vele, boeiende cultuurvakanties in Duitsland. Boek een villa in Duitsland.


Luxe cultuurvakantie waar u maar wilt

De villa's in Duitsland zijn mooie vakantieaccommodaties voor bijzondere cultuurvakanties in Duitsland. De villa's met zwembad en de vakanties met huisdier zijn fijne dagen voor iedereen. De villa´s hebben ruimte voor de kinderen en zijn gezellig en comfortabel ingericht. De vakanties in Duitsland zijn bijzonder, of het nu over cultuurvakanties gaat of over natuurvakanties of actieve vakanties. Zo kunt u het Tuinenrijk in Dessay Wörlitz bezoeken, ontstaan in de 18e eeuw, u vindt hier een mix van landschap, architectuur en beeldende kunst, het slot Luisium met een Engelse tuin, het park, de schilderijen, een prachtige complete en historische cultuurvakantie. De dom van Keulen, een hooggotische kathedraal, u vindt hier prachtige kunstwerken zoals de gebrandschilderde ramen, het kruis, het Avondland beeldhouwwerk, het altaar, deze cultuurvakantie moet u zelf ervaren als u in de buurt bent. De Wartburg in Eisenach is een van de best bewaarde burchten uit de middeleeuwen. Het is nu een werelderfgoed sinds 1999 en historische gebeurtenissen spelen hier een rol, Maarten Luther presenteerde hier de vertaling van het Nieuwe Testament, hier werden de romantische opera´s van Wagner gespeeld, de Duitse studentenvereniging vierden hier feest. Duitsland staat bol van cultuurvakanties, kijk zelf waar uw interesse naar uit gaat. Boek een villa in Duitsland.


Geniet van de vrijheid in de natuur

Villa's in Duitsland bieden mooie vakantie accommodaties voor hen die willen genieten van een actieve vakantie in de natuur. De villa's vindt u op mooie locaties, op toegankelijke locaties zodat u er eenvoudig op uit kunt trekken. De villa´s met zwembad, de vakanties met huisdier, het comfort van de accommodatie, de ruime opzet van de accommodaties bezorgen u een prachtige vakantie in Duitsland. Zo vindt u een prachtige vakantie in de natuur bij het eiland Rügen. Het is het grootste eiland van Duitsland aan de Oostzee, het heeft drie natuurparken, hoge krijtrotsen en het is een zeer geschikte locatie voor strandvakantie dankzij de prachtige stranden bij de Hiddensee. Pitbus was in 1816 de eerste badplaats in Duitsland. Water en land zijn op een bijzondere manier met elkaar verbonden, als u van natuur houdt, bent u hier op de juiste plek. U kunt hier heerlijk genieten van wandelvakanties in de afwisselende natuurlijke omgeving, u kunt hier heerlijk fietsen en mountainbiketochten maken. Deze vakantie in de natuur zult u niet snel vergeten, boek een villa in Duitsland.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.