Vakantiehuizen in Baskenland

De cultuurvakantie vanaf de vakantiehuizen in Baskenland Frankrijk is zeer gevarieerd. U zult zich snel thuis voelen in Frans Baskenland of Noord Baskenland. De mooie dorpjes in deze bijzondere regio liggen in een groene omgeving. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Baskenland


Informatie

De cultuurvakantie vanaf de vakantiehuizen in Baskenland Frankrijk is zeer gevarieerd. U zult zich snel thuis voelen in Frans Baskenland of Noord Baskenland. De mooie dorpjes in deze bijzondere regio liggen in een groene omgeving. Denkt u hier bij aan dorpjes als Sare waar de Baskische mannen nog in traditionele kleding lopen. Onderweg komt u langs voormalige smokkelhutten, ontdek het dorp Venta Berrouat. Bezoek Bayonne als u een lekkerbek bent, u vindt hier heerlijke chocolade, ham en Izarra likeur. De kathedraal Sainte Maria mag u zeker niet overslaan. Bij St Jean de Luz liggen mooie dorpjes als Espelette met rode pepers die buiten hangen te drogen. Andere mooie dorpen zijn Ascain, Ainhoa en Saint Pee de Nivelles. In Ainhoa is een enkele hoofdstraat met rood witte huizen. Ontdek en geniet.

Geniet actief van uw vakantie in Baskenland

Het landschap vanaf de vakantiehuizen in Baskenland is rijk gezegend met mooie stranden maar ook een groen binnenland, alles voor een fijne vakantie. Denkt u hierbij aan de badplaats Biarritz, als u van zon en zee en zand houdt. De strandvakantie bij Biarritz is ietwat mondain maar ook gezellig. Het is een surfparadijs met zes stranden. Een wandeling in de zelfde omgeving is zeker aan te raden, deels langs het strand en deels door de plaats zelf en langs de oude vissershaven. Liefhebbers van een gezellig avondje uit zijn hier aan het juiste adres. U vindt in Frans Baskenland rust in de wellnesscentra, strandvakantie aan de kust en mooie wandelingen en fietstochten in het binnenland. Als u wilt winkelen, kiest u dan voor Saint Jean de Luz. Bij Hendaye ligt het langste strand.

Baskische vakanties staan garant voor plezier en ontspanning

Een vakantie vanaf de vakantiehuizen in Baskenland is van alle markten thuis. Zo kunt u de keus maken voor een wellnessvakantie bij Biarritz of Saint Jean de Luz als u wilt ontspannen. De heilzame werking van het zeewater, de rustgevende sfeer en de gezonde keuken vormen de basis van deze kuurcentra. De strandliefhebbers kunnen zich uitleven op het langste strand van de Baskische kust bij Hendaye. Proef de sfeer in Saint Jean Pied de Port, de route naar het dorp is onderdeel van de pelgrimsroute Santiago de Compostela. U ervaart hier hoogte, natuur en het uitzicht op de omgeving is indrukwekkend. De smalle straatjes in het dorpje zijn bijzonder. De liefhebbers van surfen, natuur en lekker eten vinden in Baskenland een gastvrije ontvangst.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.