Onze fijnste vakantiehuizen staan in Bourgondië

Als je aan Bourgondië denkt dan denk je aan het goede leven. Onze vakantiehuizen in Bourgondië zijn daar ook voor bestemd: een Bourgondisch leven. Al is het maar tijdelijk en dat is misschien maar beter ook. In deze streek kun je... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Bourgondië


Informatie

Als je aan Bourgondië denkt dan denk je aan het goede leven. Onze vakantiehuizen in Bourgondië zijn daar ook voor bestemd: een Bourgondisch leven. Al is het maar tijdelijk en dat is misschien maar beter ook. In deze streek kun je heerlijk eten en drinken en dat is precies wat je tijdens je vakantie in Bourgondië ook wenst.

Erop uit in Bourgondië

Vanuit onze vakantiehuizen in Bourgondië kun je leuke uitstapjes maken in de omgeving. Maak vanuit Chigy, een mooi stadje met een kasteel, een rit met een oude trein over een 19e eeuws spoor. Vlakbij ligt het natuurpark van Morvan. Ga ook een dag naar Dijon (van die heerlijke mosterd) waar de vakwerkhuizen en andere historische gebouwen in het centrum te bewonderen zijn. Challon sur Saône is eveneens een bijzondere mooie stad om te zien met de kathedraal Saint Vincent uit de 11e eeuw. Rond de kathedraal en het Place de Saint Vincent is het oude centrum gegroepeerd. Ook in Challon sur Saône zijn vele mooi vakwerkhuizen te zien. Een lust voor het oog.

Activiteiten in Bourgondië

Tijdens je vakantie in Bourgondië is het ook leuk om actief bezig te zijn. Ga eens een dag klimmen en klauteren in het Parc d'aventure du Bois de la Folie in Treigny. Het park is ingesteld op groot en klein dus het hele gezin kan meedoen. Een andere aanrader is het Parc Touristique des Combes, in Le Creusot, en in het Diverti'Parc van Toulon-sur-Arroux. In beide parken is er van alles te beleven: kabelbanen, labyrinten van graan en bamboe, reuzengrote houten speeltoestellen, wandelingen, opblaaskussens en last but not least zomersleeën. En wat denkt u ervan om een dag vanuit uw vakantiehuis in Bourgondië meer dan 800 diersoorten te gaan zien? Je hoort de kinderen al juichen. In het Touroparc van Romanèche-Thorins kan het hele gezin zijn hart ophalen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.