Natuurlijk genieten met een vakantiewoning in de Dordogne

De Dordogne is een heerlijke streek in Frankrijk waar het nog aardig rustig is. De steden zijn nog typisch Frans en onze appartementen in de Dordogne liggen allemaal in mooie gebieden. Lees meer

Speciale Appartementendeals in Dordogne


Informatie

De Dordogne is een heerlijke streek in Frankrijk waar het nog aardig rustig is. De steden zijn nog typisch Frans en onze appartementen in de Dordogne liggen allemaal in mooie gebieden.

Ontdek de omgeving

Er is zoveel te zien vanuit uw appartementen in de Dordogne dat het teveel is om allemaal op te noemen. Hier volgen een paar tips. Sarlat-la Canéda is een prachtig middeleeuws stadje dat al in de 8e eeuw rondom een abdij werd gebouwd. Pas in 1965 werd het samengevoegd met het dorp La Canéda. Périgueux is de hoofdstad van het departement die u gezien moet hebben als u op vakantie in de Dordogne bent. De stad is beroemd om zijn kathedraal van Sint Front en het Romeins Amfitheater. Niet alleen een mooi wijngebied maar Bergerac staat ook bekend om zijn tabaksteelt. In de zomermaanden worden hier allerlei evenementen gehouden. Villefranche du Perigord is een bastide uit 1261 dat sinds de middeleeuwen praktisch onveranderd is gebleven. Zeker de moeite van een bezoek waard als u op vakantie in de Dordogne bent.

Activiteiten in de Dordogne

Vanuit Vitrac kunt u met Canoes Loisirs de Dordogne afvaren met een kano. Er zijn verschillende afstanden die u kunt afleggen maar stroomafwaarts gaat het peddelen bijna vanzelf. In de grotten van Rouffinac stap je in een treintje die je twee kilometer diep de grotten in brengt. Hier zijn de prachtige tekeningen te zien uit de oertijd van bizons, herten en een beetje typische vreemde neushoorns. Het is een indrukwekkende ervaring om deze originele tekeningen van onze voorouders te zien. Een bezoek aan het Reserve Zoologique de Calviac zit je met kinderen ook altijd goed. Deze privé dierentuin laat u kennis maken met allerlei vreemde en zeldzame dieren, waarvan er sommige bedreigd zijn met uitsterven. ’s Avonds weer terug in uw vakantiewoning in de Dordogne heeft u in elk geval genoeg om over te praten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.