Vakantiehuizen in Gard Lozere

Maak kennis met de rijke cultuur vanaf de vakantiehuizen in Gard- Lozère. De stad Nimes is de hoofdstad van deze regio. De naam denim zou zijn ontstaan vanwege -de Nimes-. De stad zelf heeft veel te bieden zoals... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Gard Lozere


Informatie

Maak kennis met de rijke cultuur vanaf de vakantiehuizen in Gard- Lozère. De stad Nimes is de hoofdstad van deze regio. De naam denim zou zijn ontstaan vanwege –de Nimes-. De stad zelf heeft veel te bieden zoals de Arena van Nimes met het Roomse Colosseum als inspiratiebron. De tempel van Diane uit de 2e eeuw is een ander historisch voorbeeld van architectuur. In de Tarn zult u langs diverse middeleeuwse dorpjes komen evenals het stadje Albi of de St Michelkerk uit 12e eeuw. Ales op de heuvel van Ermitage is bijzonder vanwege het mijnmuseum, het prachtige uitzicht en de Romeinse vesting. Bij Beaucire kunt u de abdij van St. Roman bezoeken. Le Cailar is een bijzonder Camarque dorp met ronde straatjes, de mooie kerken, geschilderde bewegwijzeringen en stierenvechtarena.

Ontdek de mooie natuur in Frankrijk

De ongerepte natuurgebieden ontdekken vanaf de vakantiehuizen in Gard Lozère is een bijzondere vakantie ervaring. U kunt in dit natuurgebied prachtig fietsen en wandelen. Anduze is de toegangspoort van natuurpark Cevennen, een dorp aan de sluis langs de Gardon. Het nationaalpark Cevennen is een landschap met scherpe kammen en diepe rivierdalen met in het oosten en zuiden talloze wijngaarden. De Petite Camarque is een moerasachtig gebied tot aan de Middellandse Zee. Als u op zoek bent naar rust en natuur, vormt deze regio een goede vakantiebestemming. Rond het meer van Scamandre bij Gallician vindt u het grootste rietland van Europa. Zowel de natuur als de mogelijkheden voor vogelspotten maakt dit gebied nog meer bijzonder. U kunt hier zelfs deelnemen aan riet snijden voor de daken van traditionele woningen, heel apart.

Een actieve vakantie in Frankrijk is altijd een avontuur

Dankzij de fantastische omgeving bij de vakantiehuizen in Gard Lozère kunt u actief genieten van natuur en cultuur. Bij Aigues Mortes, midden in de zoutmoerassen van het natuurgebied Petite Camarque, staat de Tour de Constance. Dit is een slanke wachttoren met een voormalige gevangenis. De trap van 190 treden brengt u naar een terras. Het plaatsje zelf mag u ook zeker niet missen. De markt van Beaucaire, jaarlijks georganiseerd in juli is een aanrader. Deze markt wordt al zeven eeuwen georganiseerd. De Mont Aigoual met een hoogte van 1567 is het hoogste punt van de Gard. De top biedt een prachtig uitzicht over de Mont Blanc en Ventoux. Er loopt een speciaal wandelpad naar de top. De actieve vakantie in Frankrijk is van alle markten thuis.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.