Vakantiehuizen in Hérault Aude

Vanaf de vakantiehuizen in Herault-Aude kunt u kiezen voor fijne cultuurreizen. Dankzij het landschap met heuvels en bergen, valleien en zelfs kust hoeft u zich geen moment te vervelen. De rust en natuur zijn de basis voor uw... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Hérault Aude


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen in Herault-Aude kunt u kiezen voor fijne cultuurreizen. Dankzij het landschap met heuvels en bergen, valleien en zelfs kust hoeft u zich geen moment te vervelen. De rust en natuur zijn de basis voor uw ontspannen vakantie. Ontdek de cultuur zoals in het tempelierstadje la Couvertoirade in het centrum van de Larzac. Saint Guilhelm le Desert met de mooie ravijnen is een schilderachtig dorpje met een oude abdijkerk en klooster. Bezoek hier ook het mooie strand voor een frisse duik tussendoor. In Pezenas, de stad van Moliere, vindt u diverse culturele activiteiten en een gezellig centrum inclusief een goed bewaarde joodse wijk en leuke winkelstraten. Een historisch waterkundig bouwwerk uit de 17e eeuw is het bekijken waard. Het is Canal du Midi, een kanaal van 200 km lang. Tegenwoordig is het een perfecte locatie voor een rustige bootvakantie.

De actieve vakantie in Frankrijk is altijd weer anders

Als u van natuur en actief buiten zijn houdt, is deze regio de juiste vakantie-bestemming. Zo kunt u de grotten en kloven bezoeken, een paar bekende zjn Grotte des Demoiselles en Chaos de Montpellier le Vieux of de Gorges de la Vis. De grotten van Clamouse zijn zeer populair. Kies voor een bezoek aan het Montpellier dierenpark. Ontdek het Salgou-meer met de mogelijkheden voor watersport zoals zwemmen en zeilen, surfen en vissen. U kunt de keus maken voor de stranden bij de badplaats Sete. Hier vindt u een drukke haven en een levendige markt, het binnenmeer Etang de Thau; alles voor een fijne vakantie aan het water. In de regio Aude vindt u een compleet aanbod van watersport inclusief duiken, strand en surfen. U kunt er jagen en vissen, wandelen en mountainbiken. Zelfs klimmen en deltavliegen is mogelijk.

Een vakantie in Frankrijk is van alle markten thuis

Als u kiest voor de vakantiehuizen in Herault-Aude, kiest u voor afwisseling en gezelligheid. Hier volgen wat suggesties. Een stadswandeling is leuk en informatief in Monpellier, zo komt u langs de mooiste plekjes en monumenten. Als u van historie houdt, bezoek dan de abdij van Saint Guilhem le Desert en ontdek wat er over is van het klooster. U kunt zich heerlijk ontspannen in Lamalou les Bains, een kuuroord uit de 13e eeuw met geneeskrachtig water. De Herault is een streek met natuur, stranden, natuurgebieden zoals bij Cevennen of de Camarque. Ontdek het oudste wijngebied van Frankrijk op historisch grondgebied bij Canal du Midi. In Aude ligt het boekendorp Montolieu en in Le Somail staat een hele oude bibliotheek. In Amphoralis a Sallales d’Aude wordt nog steeds Romeinse potten en amforen gebakken, speciaal voor wijntransport. Er is keus genoeg.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.