Een villa in Frankrijk huren betekent een mooie vakantie voor jong en oud en dankzij de praktische inrichting kunt u hierop vakantie met hond. De villa’s met zwembad zijn echt ideaal, daarnaast vindt u comfort en gezelligheid in de... Lees meer

Speciale Villasdeals in Frankrijk


Informatie

Een villa in Frankrijk huren betekent een mooie vakantie voor jong en oud en dankzij de praktische inrichting kunt u hierop vakantie met hond. De villa’s met zwembad zijn echt ideaal, daarnaast vindt u comfort en gezelligheid in de accommodaties, een terras met barbecue, speelruimte voor de kinderen en vaak een eigen parkeerplaats. De vakanties in Frankrijk zullen u niet teleurstellen, het aanbod van de mogelijkheden en de veelzijdigheid van de mogelijkheden is groot. U vindt hier cultuurvakanties, natuurvakanties en actieve vakanties in alle soorten en maten of een combinatie hiervan. Zo vindt prachtige wijngebieden in Frankrijk, u kunt hier wijnproeven, u kunt wandelvakanties dwars door een wijngebied maken in combinatie met een bezoek aan een wijnboerderij. En wat dacht u van de golfvakanties in Frankrijk? Deze hebben een bijna wereldwijde bekendheid verworven dankzij de professionele aanpak, de gastvrijheid, de vele voorzieningen, de prachtige omgeving van de golfbanen. De wintersportvakanties in Frankrijk spelen een belangrijke rol in Frankrijk, tijdens de wintermaanden vormen de drie belangrijkste skigebieden een behoorlijke trekpleisters voor hen die van een goed geregelde wintersportvakantie houden. Boek een villa in Frankrijk, al is het moeilijk kiezen bij zoveel keus.

Frankrijk nodigt u uit voor een fijne actieve vakantie

De villa’s in Frankrijk bieden mooie vakantieaccommodaties voor fijne actieve vakanties. U vindt mooie actieve vakanties in de natuur maar ook in de kleine dorpen en steden. De villa’s met zwembad, de vakanties met huisdieren, de speelruimte voor de kinderen, het comfort en de sfeer in de accommodaties bieden bijna alles wat u nodig heeft voor een prettig verblijf in Frankrijk. Breng een bezoek aan het nationaalpark des Ecrins oftewel het park der juwelen. Het is een groot nationaalpark met een beschermde zone, u vindt hier dus zeer zeldzame flora en fauna tijdens uw actieve vakantie in de natuur. Het maakt deel uit van de Alpen, bij Grenoble en Gap. Wandelvakanties en mountainbikevakanties zijn een avontuur in Frankrijk, zeker op deze actieve vakantiebestemming. U vindt hier gletsjer zoals  de bekende Glacier de la Girose, u kunt hier ook heen met een kabelbaan vanuit La Grave, Glacier Blanc. Een schitterende locatie voor uw actieve vakantie in de natuur.  De hoogste toppen van het park zijn Barre des Ecrins met 4102 meter en La Meije met 3982 meter. De natuurlijke omstandigheden voor alpinisten is hier bijzonder, de actieve sportieve vakanties kunnen behoorlijk uitdagend zijn. Zoals zo vaak vindt u op een locaties diverse vakantiemogelijkheden. Boek een villa in Frankrijk.

Cultuur opsnuiven met een extra beetje luxe

Villa's in Frankrijk zijn mooie vakantieaccommodaties voor unieke cultuurvakanties. De villa’s in Frankrijk zijn ruim, compleet, comfortabel, gezellig, geschikt voor uw vakantie met hond, u vindt er een terras met barbecue, vaak een eigen parkeerplaats, villa met zwembad. De cultuurvakanties zijn bekend in Frankrijk en de bekendste cultuurvakantiebestemming is Parijs. Een van de wereldsteden met een enorm aanbod van historische cultuurvakantie, als u de kans heeft bezoek deze indrukwekkende stad. Parijs en winkelen, u vindt hier warenhuizen als Lafayette, Marks en Spencer, winkelstraten als Champs-Elysees en Rue de Rivoli, 70 markten zoals de markt op de Rue Mouffetard. Parijs en architectuur, met de Eiffeltoren van 325 meter hoog, de wijk Montparnasse, ontdek de stad tijdens een tour Montparnasse, de Nationale Bibliotheek, schitterende architectonische cultuurvakanties. Parijs en monumenten en gebouwen, met de Arc de Triomphe, het Pantheon, Palais du Luxembourg. Parijs en ontspanning, u kunt hier onuitputtelijk uit eten gaan en genieten van het uitgaansleven, dankzij de status van wereldstad kunt u in meerdere talen informatie opvragen als u wat wilt weten over de stad, zodat u optimaal kunt genieten van een unieke cultuurvakantie in Parijs in Frankrijk. Boek een villa in Frankrijk.


Top 10 stranden in Frankrijk die ideaal zijn om met uw familie te bezoeken deze zomer

Als je denkt aan Frankrijk, dan denk je wellicht aan de tijd die je er in jouw kinderjaren hebt doorgebracht. Jarenlang was Frankrijk (niet voor niets) de nummer 1 vakantiebestemming voor Nederlanders en Belgen. Lees meer

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/