Appartementen Griekenland

De cultuurvakantie vanaf de appartementen in Griekenland is rijk gevuld. Attica is een historische Griekse regio met als hoofdstad Athene. U vindt hier een schat aan cultuur dankzij de rijke geschiedenis van deze stad. Lees meer

Speciale Appartementendeals in Griekenland


Informatie

De cultuurvakantie vanaf de appartementen in Griekenland is rijk gevuld. Attica is een historische Griekse regio met als hoofdstad Athene. U vindt hier een schat aan cultuur dankzij de rijke geschiedenis van deze stad. In Attica kunt u de stad Maroussi bezoeken, bekend om zijn pottenbakkerij, leuk voor een origineel souvenir. Parintha is de hoogste berg vlakbij Athena, leuk voor een dagexcursie. Athene is een levendige stad met gebouwen uit de oudheid zoals het Parthenon, Akropolis en het mooi bewaarde theater. Athene is het levende bewijs dat moderne bouwstijlen en historie de stad nog meer allure geven. Een stadswandeling in Athene is de beste kennismaking van de stad. Agora is de markt in het oude Athene, de Eerste Begraafplaats is een vredige plek midden in de stad met olijf- en pijnbomen en de geur van wierook. Bijzonder net zoals de rest van de stad.

De strandvakantie aan de Griekse kust is fantastisch

Vanaf de appartementen in Griekenland kunt u maximaal genieten van het strand. De meer bekende stranden vindt u op Kreta, Chalkidiki, Corfu en Rhodos. U vindt de mooiste stranden in Griekenland. Iedereen heeft andere gedachten bij een fijn strand, voor de een is een familiestrand het ideaal, een ander heeft voorkeur voor een bruisend surfstrand. Op Kreta vindt u het Balos strand met witte stranden en een helderblauwe zee. Het Myrtos strand op Kefalonia is een kiezelstrand met zand en rotsen op de achtergrond, heel speciaal. Paradise strand op Mykonos is populair bij hen die graag een strandfeest bezoeken, lekker druk overdag. Sarakiniko strand op Milos vindt u in een landschap met rotsen, grotten, zandstranden en helder blauw water. Er is voor ieder wat wils aan de Griekse kust.

U kunt actief genieten van het fijne vakantieland Griekenland

De actieve vakantie in Griekenland heeft veel te bieden. Als u rondkijkt in de omgeving van de appartementen in Griekenland zult u aangenaam verrast worden. Bezoek het eiland Euboea met een heuvelachtig landschap en hoge bergen zoals de Dirfy’s met 1743 meter. Aan de noordkust vindt u geneeskrachtige waterbronnen. De diverse stranden zijn een belangrijke toeristische trekpleister, dat geldt ook voor de watervallen. Ontdek de mooie kust bij de stad Patra, op diverse locaties lopen de bergen zo het water in. Deze zelfde bergen zijn deels begroeid met naald- en loofbomen. De zandstranden vindt u meer in het westen en noorden. U vindt talloze buitenactiviteiten zoals vogels spotten, complete strandvakantie vieren, grottentochten maken zoals bij Perama, wandelen op de kliffen, zeilen en watersporten.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.