Daarom kiest u voor de vakantiehuizen op de Ionische eilanden

U heeft alle reden om te kiezen voor de vakantiehuizen op de Ionische eilanden. Het is een Griekse eilandengroep van zeven wat dunner bevolkte eilanden. De zeven groten zijn Korfoe, Lefkas, Ithaka, Kefalonia, Paxi, Zakynthos, Kythira. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ionische Eilanden


Informatie

U heeft alle reden om te kiezen voor de vakantiehuizen op de Ionische eilanden. Het is een Griekse eilandengroep van zeven wat dunner bevolkte eilanden. De zeven groten zijn Korfoe, Lefkas, Ithaka, Kefalonia, Paxi, Zakynthos, Kythira. Daarnaast liggen hier nog wat kleinere en onbewoonde eilandjes.

Korfoe

Vanaf de vakantiehuizen op de Ionische eilanden is Korfoe een prachtige bestemming voor een excursie. De hoofdstad is Korfoe. De kust is nogal rotsachtig en biedt diverse grindstranden. U kunt hier perfect snorkelen. Er valt regelmatig een regenbui maar dat bent u met het snel terugkerende prachtige weer snel vergeten. De olijfbomen geven het eiland een eigen sfeer en een belangrijke bron van inkomsten in de vorm van olijfolie.

Lefkas

Een vakantie op de Ionische eilanden is een Grieks eiland met een vlottende brug of ‘bootbrug’ als enige verbinding met het platteland. Het is een bergachtig eiland met gezellige vakantiebungalows, met als hoogste top de Elati op 1158m. De kustlijn biedt natuurlijke grilligheid met baaien en bijzondere vormen. Lefkos = Wit, de witte rotsen zijn het visitekaartje van dit eiland. Voor de liefhebbers, informeer naar de mythes waarbij dit eiland een belangrijke rol speelde. Geniet van de prachtige natuur.

Ithaka

Ook Ithaka zou een grote rol gespeeld hebben bij de mythes met Homerus. De hoogste berg is Niritos met 809m. Dit eiland vormt een populaire tussenstop van diverse dagtochten met de boot.

Kefalonia

Kelafonia is een bijzonder schiereiland, ontdek het vanaf de vakantiehuizen op de Ionische eilanden. Hoe vreemd het ook klinkt, maar onder het eiland ligt het Konijneneiland. Het is onbewoond en de enige bewoners zijn de konijnen. Bezoek het haventje in Fiskardo of het rustige dorp Assos met het mooie strand. Ontdek de Drogarati grotten of het klooster van Gerasimos.

Paxi

Vanaf de vakantiehuizen op de Ionische eilanden is Paxi een van de mooie bestemmingen. U vindt hier eigenlijk drie bekende plaatsen zoals Gaios met de avontuurlijke haven, Lakka en Loggos. De westkust met indrukwekkende kalksteenkliffen is een belangrijke toeristische trekpleister. Kijk rond op het eiland, de olijfbomen zijn niet te tellen.

Een vakantie op de Ionische eilanden biedt een mix van romantiek en gezelligheid, natuur en cultuur, rust en actie. Dit moet u gewoon zelf ervaren.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.