Kies een van de mooiste vakantiehuizen op Peloponessos

De omgeving van de mooie vakantiehuizen op Peloponessos is prachtig. Dit kunt u verwachten tijdens een vakantie in Peloponessos; landschap met bergen en toppen tot 2000m met vruchtbare weides tussen de bergruggen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Peloponnesos


Informatie

De omgeving van de mooie vakantiehuizen op Peloponessos is prachtig. Dit kunt u verwachten tijdens een vakantie in Peloponessos ; landschap met bergen en toppen tot 2000m met vruchtbare weides tussen de bergruggen omringd door talloze eilanden. De bergen in het binnenland met het departement Arcadia vormen plezierige skigebieden in de winter. Peloponessos is het grootste schiereiland van Griekenland. Historische steden als Sparta, Mystras en Korinthië hebben een rijk verleden met goden uit de Griekse mythologie. Korinthië zou het heiligdom zijn geweest van de godin Hera. Ontdek de prachtige verhalen op locatie.

Verken de omgeving van de vakantiehuizen op Peloponessos

Op dit prachtige stukje Griekenland kunt u diverse steden, groot en klein, bezoeken vanaf de vakantiehuizen op Peloponessos. Ontdek Arcadië, een bergachtige en dunbevolkte landstreek. Vele inwoners leefden en werkten als herders. De taal van de minderheid Dorisch wordt nog steeds gebruikt. De Griekse mythologie is actief in deze regio. Laconië is een historische landstreek met als hoofdstad Sparta. Landbouw en visserij waren belangrijk met citrusvruchten, olijfbomen, katoenplantages, berghellingen met schapen en geiten, visserij aan de kust. De bewoners namen het leven kalm op, zowel de ups als de downs. Ook in deze regio kunt u kennis maken met prachtige anekdotes over de goden, Spartanen en Thespianen. Als u het leuk vindt, informeer ernaar op locatie. Tot slot nog Sparta; het moderne Sparta komt in de boeken voor sinds 1834 aan de oever van de Eurotas. De sfeer van de stad wordt gevormd door sinaasappelbomen, rozenstruiken, boulevards en natuurlijk Mystras vlakbij. Het is een van de vele mooie plaatsen tijdens een vakantie op Peloponessos. Het aanbod van culturele bezienswaardigheden is gigantisch groot.

Actief genieten op Poloponessos

Dankzij het landschap zoals boven beschreven kunt u sportief alle kanten uit. In de bergen kunt u fijn wandelen en mountainbiken, aan de kust is een strandvakantie in een van de baaien altijd een succes evenals de vakantiehuizen in Poloponessos. Als u rondkijkt in de omgeving is een doel altijd extra aantrekkelijk voor een fietstocht of wandeling. Ontdek de warmwaterbronnen van Killini of de mineraalwaterbronne van Kaiafas. Hier stroomt uit twee grotten het water en de bronnen hebben een bijzonder natuurlijke schoonheid zoals eigenlijk heel Poloponessos.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.