Appartementen Groot Brittannie

Ontdek de mooie cultuur vanaf de appartementen in Groot Brittannië. Zo zult u tijdens een bezoek aan Schotland diverse tradities aantreffen zoals de doedelzak en de kilt gedurende een festival of speciale feestdag. Stonehenge is cultuur gebaseerd op historie... Lees meer

Speciale Appartementendeals in Groot Brittannie


Informatie

Ontdek de mooie cultuur vanaf de appartementen in Groot Brittannië. Zo zult u tijdens een bezoek aan Schotland diverse tradities aantreffen zoals de doedelzak en de kilt gedurende een festival of speciale feestdag. Stonehenge is cultuur gebaseerd op historie, het zouden prehistorische begraafplaatsen zijn geweest met grote stenen in een cirkelvorm. Het is nog steeds een mysterie. Bezoek de kathedraal van Durham, een schoolvoorbeeld van Romaanse architectuur in Europa. De wenteltrap met 355 treden is een leuke bonus als u het aandurft. Natuurhistorische monumenten vindt u bij het Eden Project in het hart van Cornwall, het is een overdekte tropische tuin. Castle Howard is een schitterend Engels landhuis, opengesteld voor bezoekers. Zowel binnen als buiten komt u ogen en oren tekort evenals in Groot Brittannië zelf.

Actief genieten in Engeland

Liefhebbers van actieve vakanties en cultuur kunnen kiezen voor een stadswandeling in Londen of andere stad vanaf de appartementen in Groot Brittannië. U komt langs de mooiste plekjes en ondertussen kunt u fijn wandelen. Bezoek de fascinerende Schotse eilanden van Orkney. Kijk er rond en ontdek de diverse stenen, nederzettingen en monumenten of het prehistorische Skara Brae. Een golfvakantie in Groot Brittannië is goed verzorgd, u kunt kiezen uit meerdere locaties. Bezoek Burnt Island beach, onderdeel van de prachtige kustlijn met mooie zandstranden en speelruimte voor de kids. Er is voor ieder wat wils, van tuinen bezoeken tot wandelen, mountainbiken en watersporten aan de kust. Kies voor de Schotse stranden als u ontspannen wilt. In Groot Brittannië kunt u doen wat u leuk vindt.

Ontdek de musea en steden

De ontdekkingsreis langs musea en steden vanaf de appartementen in Groot Brittannië is altijd weer anders. Alleen al in Londen kunt u meerdere dagen rondkijken in de musea en kunstgalerijen. Bij Kensington vindt u diverse musea, zoals het Natuurhistorisch museum of het Wetenschappelijk museum en wat dacht u van het typisch Britse Victoria en Albertmuseum. De Britse Bibliotheek huisvest meer dan 150 miljoen documenten en voorwerpen. Bank of England museum of Madame Tussauds zijn bekendere musea. Als u wilt winkelen-shoppen kunt u naast Londen kiezen voor York, New Castle, Leeds Corn. Ontdek de South Bank in Londen langs de Theems met in de omgeving kunstgalerij of het grote reuzenrad van Engeland. Groot Brittannië bruist van actieve cultuur.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/