Appartementen Hongarije

Een bezoek of stedentrip in Boedapest is een dagvullend programma. U komt tijd te kort als u alles wilt zien in een enkele dag vanaf de appartementen in Hongarije. Het culturele aanbod is zowel afwisselend als groot. Lees meer

Speciale Appartementendeals in Hongarije


Informatie

Een bezoek of stedentrip in Boedapest is een dagvullend programma. U komt tijd te kort als u alles wilt zien in een enkele dag vanaf de appartementen in Hongarije. Het culturele aanbod is zowel afwisselend als groot. De waterstad-vizvaros of de Citadel in Boeda is de moeite waard. De Donau bepaalt voor een groot deel het aangezicht van de stad met het Parlementsgebouw aan de oevers. Wandel over de Andrassyboulevard. Ontdek het Heldenplein, bezoek een van de vele badhuizen of koffiehuizen. De bruggen van Boedapest zijn schitterend en vaak verlicht in de avonduren. Een paar voorbeelden hiervan zijn de Kettingbrug, Margitbrug of de Arpadbrug. De warme bronnen van de stad zijn bekend vanwege de hoge mineralen zoals het Gellert furdo en Varosliget. Ontdek Boedapest in al zijn schoonheid en facetten.

Maak kennis met de mooie natuur in Hongarije

In vijf van de natonaalparken kunt u grotten bezoeken, opengesteld voor bezoekers zoals bj Aggtelek, Bukk, Boedapest en Balaton Hooglanden. U kunt vanaf de appartementen in Hongarije meer dan 3000 beschermde grotten aantreffen, in Boedapest alleen al vindt u 30 km aan grotten. Lillafured is een prachtige vakantiebestemming als u van natuur en rust houdt. Het is de ideale locatie voor uw wandelvakantie, fietstocht. Hier kunt u genieten van uw welverdiende rust. Nationaalpark Hortobagy ligt 200 km van Boedapest bij Hortobagy. Deze poesta is een Hongaarse steppe met zoutmoerassen met talrijke vogels als inwoners. In deze omgeving ervaart u met al uw zintuigen de natuur. U kunt met de huifkar twee uur lang door de poesta rijden, rondwandelen, de csikos-herders met paarden en koeien en schapen ontdekken op zoek naar goedkoop en gezond gras voor de dieren. Het is een uniek stukje Hongarije.

Kies voor een complete vakantie aan het Balatonmeer

Het Balatonmeer is een langgerekt meer en een belangrijke toeristische trekpleister vanaf de appartementen in Hongarije. De watersportvakantie en strandvakantie is zeer goed verzorgd met goede voorzieningen en een gastvrije ontvangst. Zwemmen, waterfietsen, zeilen en surfen zijn een paar voorbeelden van buitenactiviteiten. Daarnaast kunt u hier heerlijk wandelen en fietsen. Ontdek de wijncultuur in deze regio. Bezoek een wijnboerderij of proeverij bij Csopak, Scisco of Badacsony of kies voor een wijntoer. De Hongaaarse Zee is niet erg diep. Het schiereiland Tihany met de mooie kerk erop is absoluut een aanrader. Bezoek een van de mooie kuststeden zoals Siofok, Balatonfured en Veszprem. De kracht van deze vakantiebestemming is de mix van buiten sporten en genieten; cultuur in de vorm van wijn, bouwstijlen en historie en het Balatonmeer.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/