Groepsaccommodaties Hongarije

Op vakantie met kinderen in een van de groepsaccommodaties in Hongarije, of een weekendje erop uit met vrienden. U kunt een goedkope groepsaccommodatie tot 12 personen huren in de omgeving van Boedapest. Lees meer

Speciale Groepsaccommodatiesdeals in Hongarije


Informatie

Op vakantie met kinderen in een van de groepsaccommodaties in Hongarije, of een weekendje erop uit met vrienden. U kunt een goedkope groepsaccommodatie tot 12 personen huren in de omgeving van Boedapest. Het grote vakantiehuis is op rij afstand van Boedapest af en heeft meerdere activiteiten in de omgeving om te doen tijdens een gezinsvakantie. Ook het Balatonmeer is een prachtige plek voor groot vakantiehuis. De groepsaccommodatie tot 12 personen aan de zuid oever van het Balatonmeer ligt bij een mooi zandstrand en vlakbij het centrum van het toeristische plaatsje Siófok. De zuidkant van het Balatonmeer is een populaire bestemming voor een groepsaccommodatie in Hongarije, terwijl de noordkant van het Balatonmeer een veel rustigere bestemming is.

Familievakantie, gezellig met z'n allen er op uit

Een stedentrip in een groepsaccommodatie in Hongarije kan in een groot vakantiehuis in de buurt van Boedapest.  Een heel bekende bezienswaardigheid in Boedapest is de Kettingbrug, deze brug verbind Boeda en Pest met elkaar. Een andere geweldige locatie voor een goedkope groepsaccommodatie in Hongarije is bij Szarvas. Hier kunt u bij het grote vakantiehuis een replica van het Weense Schönbrunn bewonderen. Deze groepsaccommodatie voor bijna 20 personen staat ook nog in de buurt van het Nationaal Park Körös-Maros, deze omgeving is ideaal voor een familievakantie met kinderen. Een andere belangrijke bezienswaardigheid in de omgeving van de groepsaccommodatie tot bijna 20 personen is het Arboretum van Szarvas, hier groeien zeldzame planten, bomen en kruiden.

Op vakantie met meerdere gezinnen

Gezinsvakanties in een groot vakantiehuis zijn geweldig voor kinderen. Een groepsaccommodatie in Hongarije rondom het Tisza meer zorgt voor veel activiteiten. U kunt hier een actieve vakantie met kinderen beleven door een van de vele watersporten te beoefenen op het meer. Ook voor culturele uitstapjes zijn de grote vakantiehuizen rondom het Tisza meer erg geschikt. Bij de groepsaccommodaties in Hongarije zijn ook veel badhuizen te vinden. Deze badhuizen zijn absoluut de moeite waard om een bezoekje aan te brengen tijdens een gezinsvakantie in een groot vakantiehuis in Hongarije.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.