Voordelige vakantiehuizen in Calabrie voor veel vakantieplezier

Geniet van uw welverdiende vakantie bij de vakantiehuizen in Calabrië. Hier kunt u nog met al uw zintuigen plezier beleven aan uw Italiaanse avontuur. Proef de Calabriaanse keuken, kijk rond in het mooie landschap... Lees meer

Informatie

Geniet van uw welverdiende vakantie bij de vakantiehuizen in Calabrië. Hier kunt u nog met al uw zintuigen plezier beleven aan uw Italiaanse avontuur. Proef de Calabriaanse keuken, kijk rond in het mooie landschap, voel de zilte lucht aan de kust, snuif de frisse lucht op in de bossen. Het is zeker geen vakantiebestemming voor massatoerisme, voor de ene persoon een voordeel, voor de andere persoon is het misschien te stil. Liefhebbers van natuur en rust zullen zich hier uitstekend thuis voelen.

Ontdek het landschap

Het landschap biedt van alles wat. In het binnenland vindt u olijfboomgaarden en citrusvruchten, de woeste bergen zijn goed voor een avontuurlijke wandeling, aan de Tyrheense kust kunt u genieten van een strand- en watersportvakantie, liefhebbers van lekker eten zullen zeker plezier beleven aan de plaatselijke wijnen en de smaakvolle streekgerechten. U vindt het allemaal in het groene en ongerepte Calabrië. De vakantiehuizen in Calabrië staan in het puntje van de geografische laars van Italië, het is Zuid Italië.

De omgeving verkennen

Aan de Tyrheense kust bij Scilla en Tropea en aan de straat van Messina vindt u plezierige omstandigheden voor een strand- en watersportvakantie vanaf de vakantiehuizen in Calabrië. Bij Scilla kunt u sportvissen op zwaardvissen. Ook bij Scilla kunt het historische fort op de rotsen bezoeken. De mooiste stranden liggen bij Capo Vaticano, de rotsen en baaien en kliffen zijn indrukwekkend. In Tropea ziet u, als het seizoen daar, buiten de rode uien en pepers hangen. De haven van Pizzo is een zeer geschikte locatie voor een budgetvriendelijk bezoek aan een eetgelegenheid, goed van kwaliteit. Dit is overigens niet de enige plek, deze regio is nog niet heel duur. In de bergen ligt het dorpje Gerace, met een authentieke sfeer. De Costa Viola of de Paarse kust is prachtig bij de zonsondergang of zonsopgang. U kunt een mooie route langs de kust volgen vanaf Tropea tot Scilla. Bij Scilla vindt u een autovrij centrum met smalle straatjes en kleurrijke huisjes, deze lijken wel als volgens een trapschakering gebouwd rond de haven. Het geeft een heel bijzonder effect. U kunt niet weg uit Scilla zonder dat u zwaardvis heeft geproefd. Reggio is een hectische stad, maar u vindt hier ook de Lungomare, de wandelboulevard langs het water. Hier kunt u professioneel ‘mensen kijken’. Bezoek het nationaal museum Della Magna Grecia met de zeer oude bronzen beelden van de twee Mooiste mannen van Italië. Ontdek in de omgeving van de vakantiehuizen in Calabrië de Bittere bergen oftewel Aspromonte bergen. U vindt hier nog een onherbergzaam landschap met kronkelende wegen door de bossen die bij de diverse bergmeren uitkomen. U zult zeker door dorpen komen zonder enig naambordje. Als u doorrijdt tot aan de Ionische Zee vanaf de vakantiehuizen in Calabrië, komt u langs diverse vervallen kerken en dorpen. Zo stuit u dan ook op Gerace op een rots gebouwd. Hier ademt u de zuivere en eenvoudige sfeer van Zuid Italië. Calabrië wordt wel de bakermat van de Europese cultuur genoemd. Het is een feit dat alles nog in redelijk authentieke sfeer is. Ontdek de stranden bij Calabrië voor een ontspannen watersport – en strandvakantie. U zult misschien niet direct een terras op het strand aantreffen maar dat heeft ook zijn charme. Kunst en historie ziet u terug in de een plaats als Cosenza en Reggio Calabria, met archeologische vondsten uit de Griekse en Byzantijnse tijden, zelfs fresco’s die wonderlijk maar waar behoorlijk gaaf de tand des tijds hebben overleefd. Bezoek het provinciale museum in Catanzaro, een van de provincies waar vondsten en voorwerpen vertellen over het leven en werken van toen. We kunnen als moderne mensen heel wat leren van de eenvoudige levensstijl van toen. Geniet met volle teugen bij de vakantiehuizen in Calabrië.
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

  Ons bedrijf heeft een hoge waardering van onze gasten ontvangen op TrustPilot.

  stars

  341 beoordelingen 8.2