Vakantiehuizen aan het Maggioremeer voor iedereen

Een vakantie aan het Maggioremeer is voor iedereen feest. Je kunt hier de hele dag in het water zijn want de temperatuur is heerlijk. Voor de windsurfers en zeilers staat er altijd genoeg wind om wat vaart op te doen zodat... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Maggioremeer


Informatie

Een vakantie aan het Maggioremeer is voor iedereen feest. Je kunt hier de hele dag in het water zijn want de temperatuur is heerlijk. Voor de windsurfers en zeilers staat er altijd genoeg wind om wat vaart op te doen zodat je met gemak over het meer heen glijdt. Vanuit onze vakantiehuizen is dit gigantische meer van 60 kilometer lengte op het breedste punt 10 kilometer makkelijk te bereiken.

Isola dei Pescatori

Vanuit al onze vakantiehuizen aan het Lago Maggiore, is het meer nooit ver weg. Een tocht naar een van de eilanden ligt hier voor de hand. Kies dan voor het Isola Superiore of Isola dei Pescatori zoals het eiland officieel heet. Elke dag wordt hier verse vis aangeleverd door de lokale vissers. Een wat is een vakantie aan het Lago Maggiore zonder vis te eten? Het eiland heeft nog steeds het karakter van een vissersdorp met kronkelende en straatjes en smalle steegjes. Begin 17e eeuw kocht de familie Borromeo het eiland en sindsdien is het niet veranderd. Andere eilanden zijn door de kastelen en paleizen die er staan veel meer in trek maar dit is het meest authentieke eiland.

Een bezoek aan Luino

Luino is de grootste plaats aan de Lombardische zijde van het Lago Maggiore en als u in een vakantiehuis aan het Maggioremeer zit is het een leuk stadje om te bezoeken. Het ligt direct aan het meer waar u onder de platanen kunt genieten van het meer en het gezellige haventje. Loop in het historisch centrum even de Oratorio di San Pietro binnen, een kerk met prachtige fresco’s die u niet moet missen. Een wat is er leuker dan tijdens je vakantie lekker langs een nostalgisch vissershaventje te kuieren of op een terras bij de grote jachthaven een heerlijk wijntje te drinken? Het is een populair toeristisch stadje met veel restaurantjes en terrassen. Elke woensdag wordt hier een markt gehouden met 400 kramen waar je tijdens je vakantie in een van onze vakantiehuizen aan het Maggioremeer alle producten van de streek kunt ontdekken en proeven.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/