Vakantiehuizen aan het Trasimenomeer garanderen een topvakantie

Het Trasimenomeer ligt een stuk zuidelijker dan de andere grote meren in Italië, namelijk 15 kilometer ten oosten van de stad Perugia. Onze vakantiehuizen aan het Lago Trasimeno liggen in de zacht glooiende heuvels... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Trasimenomeer

Speciale Vakantiehuizendeals in Trasimenomeer


Informatie

Het Trasimenomeer ligt een stuk zuidelijker dan de andere grote meren in Italië, namelijk 15 kilometer ten oosten van de stad Perugia. Onze vakantiehuizen aan het Lago Trasimeno liggen in de zacht glooiende heuvels rondom het meer. Elk jaar komen er weer duizenden Italiaanse en buitenlandse bezoekers hun vakantie in Italië aan het Trasimenomeer vieren. Het zijn vooral de mensen die van watersporten houden, vissen en natuurliefhebbers.

De omgeving

Het Trasimenomeer wordt omgeven door een Regionaal Park dat ter bescherming van het natuurlijke evenwicht is opgericht. Niet alleen mensen komen naar onze vakantiehuizen aan het Trasimenomeer maar ook vogels trekken elk jaar via het Lago Trasimeno naar hun bestemming in Afrika. De gezonde vegetatie bestaande uitgestrekte rietkragen biedt de vogels genoeg voedsel evenals de directe omgeving van het meer. Kanaaltjes worden hier afgewisseld met oude olijfgaarden en rijen bomen, bossen en heidevelden. De vele vissoorten in het meer trekt hengelaars uit Italië en de rest van Europa om hier op zeelten, koningsbaarzen, snoeken en palingen te vissen. Ook vogelaars komen hier hun hart ophalen.

Bezoek aan Perugia

Tijdens uw vakantie aan het Trasimenomeer kunt u een bezoek aan de stad Perugia niet overslaan. Deze stad bestond al voor onze jaartelling en nu zijn er nog zelfs Romeinse en Etruskische monumenten te bewonderen. De stad staat vol met historische gebouwen waaronder de Tempio van Sant'Angelo, een cirkelvormig heiligdom uit de 5e eeuw. De kerk van San van San Francesco al Prato stamt uit de 13e en de Basilica van San Domenico werd tussen 14e en de 17e eeuw gebouwd. Het prachtige gotische stadhuis, het Palazzo dei Priori is een plaatje evenals de Fontana Maggiore, een bijzonder fraaie gebeeldhouwde fontein uit de middeleeuwen. De smalle straatjes en stegen, vaak met trappen, maken je nieuwsgierig naar de volgende bocht en de winkeltjes en pleintjes zijn verrassend. De Etruskische muren en het middeleeuwse aquaduct zijn ook tijdens uw verblijf in een vakantiehuis aan het Trasimenomeer zeker het bezichtigen waard.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/