Vakantiehuizen in Albarella

Geniet van het prachtige eiland vanaf de vakantiehuizen op Albarella. Deze mooie natuur wordt omringd door de Noord Adriatische Zee compleet met mooie stranden en fjorden. Wandelen op het eiland... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Albarella


Informatie

Geniet van het prachtige eiland vanaf de vakantiehuizen op Albarella. Deze mooie natuur wordt omringd door de Noord Adriatische Zee compleet met mooie stranden en fjorden. Wandelen op het eiland, varen om het eiland en paardrijden op het strand zijn plezierige activiteiten in een ongerepte natuur. Het eiland wordt wel het Terras met uitzicht over Venetië genoemd. Het eiland is te bereiken via een kunstmatige dijk, met beperkte toegang.

Culturele bezienswaardigheden

Een van de culinaire bezienswaardigheden tijdens uw vakantie op Albarella is de Italiaanse keuken, een van de belangrijke redenen van vakantiegangers die kiezen voor Italië. Deze omgeving biedt bijvoorbeeld heerlijke wijnen uit de Veneto en Venetiaanse visgerechten en wildgerechten. Het is een populaire manier om maximaal te genieten van het Italiaanse leven. Bezoek de jachthaven Marina di Albarella in de Po delta aan de zuidkant waar u prachtige jachten ziet liggen en de maritieme sfeer kunt ervaren. Er is een zeilclub, watersportwinkel en speeltuin voor de kids. Als u het eiland betreedt, zult u gelijk ervaren dat u in een andere levenssfeer bent. Daarnaast kunt u hier inschrijven voor mooie boottochten. Bezoek Ravenna, Ferrara of Venetië als u geinteresseerd bent in cultuur en architectuur.

Actief genieten op het eiland

De buitenactiviteiten in een eilandensfeer voelt heel anders. Met de boot kunt u op een andere manier van de kustlijn genieten. De stranden zijn prima locaties voor een gezellige of romantische wandeling of een tocht op het paard. Let wel op de instructies over vliegeren, wandelen met hond en paardrijden op de stranden, per locatie kan dit verschillen. Liefhebbers van golfen en tennissen vinden op het eiland diverse mogelijkheden. Het eiland is grondgebied van het regionaal park van de Po-delta. U vindt hier ruim 2 miljoen bomen waaronder talloze maritieme dennen en populieren. Liefhebbers van rust en natuur zullen zich snel thuisvoelen. Iedereen kan op een eigen manier genieten van een vakantie op Albarella.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.