Vakantieplezier bij de vakantiehuizen in Dalmatië

Vanaf de vakantiehuizen in Dalmatië kunt u kiezen voor elke vakantie. U kunt genieten op de eilanden, aan de kust, in de bossen in de binnenlanden, actief in de natuur of tijdens een bezoek aan een van de nationaalparken. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Dalmatië


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen in Dalmatië kunt u kiezen voor elke vakantie. U kunt genieten op de eilanden, aan de kust, in de bossen in de binnenlanden, actief in de natuur of tijdens een bezoek aan een van de nationaalparken. Een vakantie in Dalmatië – Kroatië is niet bij iedereen even bekend. Dat is jammer want velen weten niet wat ze missen. We geven u graag wat informatie waarom u wel zou kiezen voor deze afwisselende vakantiebestemming

Steden en cultuur in Dalmatië

Kies voor de vakantiehuizen in Dalmatië als u nieuwsgierig bent aangelegd. De Dalmatische steden zijn stuk voor stuk een bezoek waard, rondkijken op het platteland met de fiets of gemotoriseerd is ook een goede manier om het vakantiegebied Dalmatië te ontdekken. De stad Knin wordt vanwege de geografische ligging ook wel Poort van Dalmatië genoemd. U vindt hier de culinaire delicatesse ‘gedroogde ham’ . De stad wordt letterlijk omringd door vijf nationaalparken, ideaal voor natuurliefhebbers. Makarska is een mooie badplaats met stranden en pijnbomen bij de Makarska Riviera. In de stad zelf vindt u het museum van de Schelpen, maar ook mooie kerken en architectuur. Zo heeft elke stad wel een unieke bezienswaardigheid.

Vakantie aan het water in Dalmatië

Een vakantie in Dalmatië op de eilanden of aan de kust is super aantrekkelijk. Korcula is een van de Dalmatsiche eilanden en ligt naast het eiland Hvar. De veerbootverbindingen zijn prima geregeld. De zuidelijke kustlijn van Korcula is stijl met kliffen, baaien en havens. In de omgeving van de vakantiehuizen in Dalmatië ontdekt u de moderne hotels en mooie stranden maar ook zeer oude wijngaarden en olijfboomgaarden en wat dacht u van de schilderachtige stadjes en dorpjes die u onderweg aan zult treffen? Lumbarda bijvoorbeeld is een klein vissersplaatsje nog onaangetast door het toerisme hoewel hier mooie zandstranden liggen. Het eiland Brac is even wat rustiger met strandvakantie en watersport. De badplaats Bol staat ‘bol’ van wateractiviteiten, paardrijden, wandelen en fietsen. Dat wil niet zeggen dat u geen cultuur aan zult treffen. Een bezoek aan het Dominicaanse klooster in de grotten is heel bijzonder, ontdek ook het kasteel of het historische centrum of de haven. U komt tijd te kort vanaf uw vakantiehuis in Dalmatië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.