Vakantiehuizen in Dubrovnik Neretva

Vakantiehuizen in Dubrovnik Neretva reserveert u voor een zonnige vakantie aan het strand. U kunt aan de prachtige stranden van Kroatië van een onvergetelijke strandvakantie genieten. U kunt vanuit een... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Dubrovnik Neretva


Informatie

Vakantiehuizen in Dubrovnik Neretva reserveert u voor een zonnige vakantie aan het strand. U kunt aan de prachtige stranden van Kroatië van een onvergetelijke strandvakantie genieten. U kunt vanuit een vakantiehuisje aan het water bij het strand Banje gaan genieten. Hier kunt u lekker liggen luieren, zonnebaden, in het warme water zwemmen, watersporten beoefenen of lekker lunchen aan de strandterrassen. Een huisdiervriendelijke vakantiehuis in Dubrovnik Neretva boekt u als u een vakantie met de familie wenst te houden. u zult het zeker naar uw zin hebben, wanneer u bij de stranden gaat genieten. Samen met de hond kunt u dan langs de stranden wandelen of joggen. De vakantiehuisjes in Dubrovnik Neretva laten u met een mooie vakantieherinnering achter.

Actieve vakantie vanuit vakantiehuisjes in Dubrovnik Neretva.

Ervaar een actieve vakantie vanuit vakantiehuizen in Dubrovnik Neretva. U kunt verschillende activiteiten ondernemen. U kunt wandelingen gaan maken op de verschillende wandelpaden die er aanwezig zijn, u kunt op de meren van Baćina watersporten zoals kanoën, kajakken, roeien en waterfietsen beoefenen of heerlijk gaan zeilen, snorkelen of duiken op zee vanuit een vakantiehuis in Dubrovnik Neretva. Geniet van een vakantie in de natuur vanuit vakantiehuisjes in Dubrovnik Neretva. U kunt bij de berg van Biokovo een dagje doorbrengen. Mountainbiken naar de top en op uw weg naar boven kunt u de planten en dieren ontdekken. U kunt simpelweg ook van het uitzicht genieten die u over het landschap heeft. Geniet van de mooie natuur op Korcula met Vela Luka als gezellig plaatsje. Een vakantiehuisje in Dubrovnik Neretva boekt u waar u zeker van uw vakantie in de natuur zult genieten.

Culinaire vakantie vanuit een vakantiehuis in Dubrovnik Neretva.

Geniet van een leerzame cultuurvakantie vanuit vakantiehuisjes met internetverbinding in Dubrovnik Neretva. Zoek de bezienswaardigheden van uw keuze uit en maak een trip door de stad waar u de meest interessante bezienswaardigheden zult zien. Zeker een bezoek waard zijn het paleis Sponza uit de 16de eeuw, het Dogepaleis of de kerk van de Verlosser. U zult hier de historie van de regio kunnen leren waarbij u een vakantiehuis in Dubrovnik Neretva als uitvalsbasis gebruikt. Uw culinaire vakantie zal zijn hoogtepunt kennen in een vakantiehuisje in Dubrovnik Neretva. In de lokale restaurants kunt u heerlijke gerechten proeven. Aangeraden wordt dat u gerechten zoals zelena menestra of pasticada proeft. De delicatesse dubrovacka rozata is zeker het proeven waard. Bezoek Vela Luka als u van cultuur houdt. Ontdek de archeologische vondsten zoals keramiek en gebruiksvoorwerpen. Bezoek de kapel van Vicenza  De vakantiehuizen in Dubrovnik Neretva maken uw vakantie in Kroatië compleet.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.