Groepsaccommodaties Kroatie

Cultuur, historie en natuur, de groepsaccommodaties in Kroatië hebben het allemaal! Een ideaal land wanneer u opzoek bent naar een groot vakantiehuis voor een familievakantie op een mooie plek. De kustlijn van bijna 1.800 kilometer lang... Lees meer

Speciale Groepsaccommodatiesdeals in Kroatie


Informatie

Cultuur, historie en natuur, de groepsaccommodaties in Kroatië hebben het allemaal! Een ideaal land wanneer u opzoek bent naar een groot vakantiehuis voor een familievakantie op een mooie plek. De kustlijn van bijna 1.800 kilometer lang, is vanwegen het mooie weer in de zomer een populaire locatie voor een groepsaccommodatie in Kroatië. De regio Dalmatië ligt niet alleen aan deze prachtige kustlijn, maar beschikt ook nog eens over grote vakantiehuizen in de buurt van Krka National Park waar u schitterende watervallen kunt bezichtigen. In Dalmatië zijn groepsaccommodaties voor 12 personen te huren aan het strand. Vanaf dit grote vakantiehuis kunt u het Nationale Park Krka dan bezoeken tijdens een gezinsvakantie.

Heerlijk genieten met z'n allen in een groot huis

Er zijn veel prachtige plekken rond de groepsaccommodaties in Kroatië om naartoe te gaan tijdens een weekendje weg. De regio Istrië ligt dichtbij Italië en dat is terug te zien in de cultuur en de gebouwen. De groepsaccommodaties voor 12 personen liggen in de buurt van een prachtig Romeinse amfitheater die u kunt bezichtigen tijdens een gezinsvakantie. Door sommige toeristen wordt dit amfitheater nog mooier gevonden dan het Colosseum in Rome. Naast Istrië ligt de regio Kvarner. In deze regio zijn goedkope groepsaccommodaties voor 20 personen dichtbij het Nationaal Park Plitvice. In het park in de buurt van de groepsaccommodatie in Kroatië kun je 16 prachtige groenblauwe meren bewonderen die met elkaar verbonden zijn door middel van wel 92 watervallen. Dit is een mooie bezienswaardigheid voor tijdens een familievakantie in een groot vakantiehuis.

Familievakantie in Kroatië op z'n best

De goedkope groepsaccommodaties in Kroatië zijn erg kindvriendelijk bij Bungalow.Net. Dit maakt dat de grote vakantiehuizen ook geschikt zijn voor een vakantie met kinderen. Bij de groepsaccommodatie tot 20 personen kunt u het Nationaal Park Brijuni Eilanden bezoeken. Ieder uur kunt u met een ferry de eilanden bezoeken, de tocht vanaf de haven bij het grote vakantiehuis naar de eilanden duurt 15 minuten en is een leuk uitje voor uw vakantie met kinderen. De prachtige natuur rondom de groepsaccommodaties in Kroatië is geschikt om te wandelen, mountainbiken en in de winter zelfs voor een skivakantie in een groot vakantiehuis.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.