Appartementen in Istrie

De cultuurvakantie vanaf de appartementen in Istrië kunt u op eigen wijze invullen. Kijk rond op het platteland zoals bij Vodnjan en Fazana en ervaar de traditionele ambachten. Lees meer

Speciale Appartementendeals in Istrie


Informatie

De cultuurvakantie vanaf de appartementen in Istrië kunt u op eigen wijze invullen. Kijk rond op het platteland zoals bij Vodnjan en Fazana en ervaar de traditionele ambachten. U kunt ook kiezen voor een stadswandeling door een van de steden zoals Pula. U komt met een stadswandeling langs oude en historische bouwwerken zoals de bekende Tempel van Augustus oftewel het Forum. Bezoek het Amfitheater, hier werden de gladiatorengevechten gehouden en nu vinden er popconcerten plaats. Het historische centrum in Venetiaanse stijl is gezellig met leuke terrasjes. Niet ver van Pula liggen mooie stadjes als Medulin, Pomer en Premantura, hier komt u langs als u naar het nationaalpark Kamenjak rijdt. Bezoek de boerenwonng in Pazin, een citadel uit de 9e eeuw. U kijkt vanaf hier in de 120 meter diepe Folbakloof.

De actieve vakantie in Istrië bruist van activiteiten

U treft diverse activiteiten aan vanaf de appartementen in Istrië. Zo is een fietsvakantie een leuke manier om uw energie kwijt te raken in Kroatië. U kunt zowel toerfietsen als mountainbikes huren. De aanwezige natuurpaden zijn redelijk goed bewegwijzerd, houdt wel rekening met de natuurlijke hoogteverschillen. De liefhebbers van sport en wijn kunnen zelfs kiezen voor een wijnroute op de fiets. De wijnroutes met de auto of motor zijn ook heel aantrekkelijk langs de proeverijen, wijngaarden en picknickplaatsen en wat dacht u van een georganiseeerde wijnexcursie met de bus? Bij Vodnjan en het plaatsje Bale zouden overblijfselen van dinosaurussen zijn gevonden. Ontdek het zelf tijdens een gezellige vakantie in Kroatië.

De strandvakantie in Kroatie is een spetterende vakantie

Istrie is een populaire Kroatische vakantiebestemming. Vanaf de appartementen in Istrië kunt u eenvoudig een strand bezoeken. Het water is helder en de stranden zijn schoon aan de Kroatische kust. De combi met de bergen op de achtergrond biedt prachtige mogelijkheden voor duiken, snorkelen, strandactiviteiten, vissen en zwemmen maar ook wandelen en mountainbiken. Met de boot kunt u de strand van Sv Katarina of Crveni Otok ontdekken, op de laatste locatie bloeien en groeien gigantisch veel bloemen in het binnenland. Bij Banjole vindt u mooie stranden en baaien, zij vormen samen een prachtige omgeving voor activiteiten als zwemmen en zeilen, fietsen en wandelen. Bij Baska ligt een bekend en schoon zandstrand, bijna het langste in de Adriatische Zee.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.