Ontdek de gezellige vakantieparken in Istrië

De vakantieparken in Istrië zijn een prima vertrekpunt van een ontdekkingsreis op dit mooie schiereiland. Deze parken bieden naast gezelige accommodaties voorzieningen zoals een actieve receptie met informatie over culturele... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Istrie


Informatie

De vakantieparken in Istrië zijn een prima vertrekpunt van een ontdekkingsreis op dit mooie schiereiland. Deze parken bieden naast gezelige accommodaties voorzieningen zoals een actieve receptie met informatie over culturele en sportieve excursies vanaf het park. Istrie is mooi! Het nationaalpark Brijuni oftewel Maagdelijk Mooie eilanden in het engels bestaat uit 14 eilanden vol met stranden, archeologische vindplaatsen. Zo zou er bij Ploce de voetafdrukken van een gigantische archosauriër gevonden zijn, en dat is men nog steeds niet vergeten. U kunt het Fazanakanaal oversteken voor een dagtrip naar Veil Brijuni met mooie stranden en een gezellige centrum. De eilandengroep is geheel autovrij. Ik wil toch nog even de legende over dit eiland met u delen. Het gaat als volgt; de Schepper wilde Brijuni een paradijselijk uitstraling geven na de zondeval, als herinnering aan het Paradijs. Engelen zouden het eiland nog steeds beschermen tijdens kwade winden. Hoe dan ook , u weet niet wat u meemaakt bij een vakantiepark in Istrië.

Stranden van Istrië

Een strandvakantie in Istrië is absoluut aan te raden als u van zon, zee, strand, natuur. De stranden zijn vaak kiezelstranden, dus badschoenen verhogen zeker uw vakantieplezier. Vanaf de vakantieparken in Istrië kunt u kiezen uit diverse stranden zoals bij Porec het strand Donji Spadici. Het strand Laguna Stella Maris is een mooi kiezelstrand, niet ver van Umag is omringd door bomen die het strand afscheiden van de hoofdstraat. U vindt hier een breed aanbod van watersportmogelijkheden dankzij ideale natuurlijke omstandigheden. Vergeet ook het Brulo strand niet als u in de gelegenheid bent. De stranden zijn schoon, de behulpzaamheid is groot.

Cultuur in Istrië

Vanaf de vakantieparken in Istrië kunt u culinair genieten van de heerlijkste visgerechten en truffels, deze laatste worden door speciaal getrainde honden op Istrië letterlijk en figuurlijk ‘opgesnuffeld’ . Ontdek de Romualdo grot, Romualdo was een helderziende uit Ravena en hij besloot om als kluizenaar te gaan leven in een grot. Deze stond bekend om zijn demonische krachten dus deze werd vermeden, ideaal voor Romualdo. De steden in Istrië zijn mooie toeristische trekpleisters tijdens een vakantie in Kroatië zoals Porec of Rovinj. Porec heeft een haven en mooie stranden met boulevard. Let ook op de bouwstijlen, deze spreken hun eigen taal zoals bij de Euphrasius basiliek. Geniet van Istrië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.