Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Geniet bij de vakantiehuizen op de Kroatische eilanden.

De eilanden bieden ruim 2000km aan kustlijn vanaf de vakantiehuizen op de Kroatische eilanden. Voor de kustlijn liggen honderden grote en kleine eilanden. Voor de kustlijn liggen honderden grote en kleine eilanden. We laten u graag kennis maken met een paar van de eilanden. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Kroatische Eilanden


Informatie

De eilanden bieden ruim 2000km aan kustlijn vanaf de vakantiehuizen op de Kroatische eilanden. Voor de kustlijn liggen honderden grote en kleine eilanden. We laten u graag kennis maken met een paar van de eilanden. Elk eiland heeft zijn eigen schoonheid en aantrekkingskracht.

Korcula

Het eiland Korcula is een mooie vakantiebestemming. Een vakantie op de Kroatische eilanden is heerlijk op Korcula met een kustlijn van 182km. U vindt hier mooie inhammen en natuurlijke baaien met mooie strandjes. Voor de afwisseling is een haven bezoeken leuk voor jong en oud vanaf de vakantiehuizen op de Kroatische eilanden, denkt u hierbij aan Banja, Racisce, Babina of Korcula. Ontdek het mooie landschap tijdens een wandeling of fietstocht met de mooie olijfbomen, wijngaarden, schilderachtige stadjes en dorpen in de typische eilandensfeer. Het is niet heel erg toeristisch, u kunt hier kiezen voor mooie bootexcursies vanaf de havenstadjes.

Lastovo

Het eiland Lastovo is een typisch Mediterraan eiland. Het is een eiland met een gevarieerd aanbod van attracties; kerken, wijngaarden, zandbanken, kapelletjes, mogelijkheden voor zeilen, lekker eten en drinken, mooie natuur. Dat is de kracht van een vakantie op de Kroatische eilanden. In de binnenland vindt u veel bos, dankzij de heldere onderwaterwereld kunt u hier heel plezierig duiken.

Brac

Brac is een van de grootste eilanden, het ontdekken waard vanaf de vakantiehuizen op de Kroatische eilanden. Het eiland ligt niet ver van de stad Split. De kustlijn is mooi met intieme strandjes, inhammen en baaien. U zult vaak kiezelstranden aantreffen, badschoenen is dus te adviseren. U vindt er ook mooie zandstranden zoals bij Vela Luka , Supetar of Lovrecina. Er wordt beweerd dat er op het eiland Brac de meeste zonuren worden geteld. Of het nu waar is of niet, het is een fantastische vakantiebestemming. U kunt er ideaal duiken, snorkelen, surfen, wandelen en fietsen op het eiland.

Vakantieplezier op de eilanden

Vanaf de vakantiehuizen op de Kroatische eilanden vindt u op elk eiland een andere cultuur in de vorm van natuur of historie. Op elk eiland zult u gezelligheid en romantiek aantreffen, uiteraard afhankelijk van uw gezelschap en het tijdstip. Bezoek een weekmarkt, kies een terrasje uit en ga mensen kijken, ga lekker uit eten. Hier kunt u nog onbezorgd op vakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

  Ons bedrijf heeft een hoge waardering van onze gasten ontvangen op TrustPilot.

  stars

  485 beoordelingen 8.0