Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Ontdek de unieke vakantiehuizen in Kvarner voor uw droomvakantie

De natuurlijke omgeving van de vakantiehuizen in Kvarner is bijzonder. Wat kunt u hier verwachten? Het is een groene baai of golf met zon, zee en strand, kalkkliffen en dieren als vale gieren en dolfijnen in en boven het water. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Kvarner


Informatie

De natuurlijke omgeving van de vakantiehuizen in Kvarner is bijzonder. Wat kunt u hier verwachten? Het is een groene baai of golf met zon, zee en strand, kalkkliffen en dieren als vale gieren en dolfijnen in en boven het water. Al dit moois wordt omringd door eilanden als Cres, Krk, Pag, Rab en Losinj. Wie wil hier niet zijn vakantie doorbrengen? Als echte liefhebber van de natuur is een bezoek aan nationaalpark Risnjak eigenlijk een must, de watervallen en bossen en rivieren zijn een paradijselijke bestemming op uw wandelschoenen of met de mountainbike.

Mooie kuststeden aan de Kvarnerbaai

Opatija en Lovran zijn twee mooie steden aan de kust. Rijeka is een mooie havenstad met een indrukwekkende haven, gezellig uitgaanscentrum en levendig winkelcentrum. Opatija trekt duizenden bezoekers tijdens het wintercarnaval. Bij alle drie de steden zult u mooie stranden aantreffen, niet ver van uw vakantiehuisje in Kvarner. Verschillende kleinere toeristendorpen vormen samen de Riviera van Crikvenica met stranden en vertrekpunten van boottochten en duikvakanties. U zult hier dankzij de kleinschaligheid bijzondere souveniers kunnen vinden op plaatselijke markten en kleine kunstgalerijen. Als u het eiland Krk bezoekt, kunt u kennis maken met de wijncultuur op het eiland, het kreeg de plezierige bijnaam Gouden eiland vanwege het Goede leven wat er ogenschijnlijk heerste.

Actief genieten in de Kvarnerbaai

De actieve vakantie aan de Kvarnerbaai heeft veel te bieden, dankzij de gastvrije bevolking en de unieke natuurlijke omstandigheden zowel op land als aan de kust. Zo kunt u hier fijn wandelen en fietsen. Aan het water beleeft u plezier aan zeilen, surfen, boottochten maken, waterskiën, duiken en snorkelen. De stranden zijn vaak kiezelstranden, schoon maar badschoenen zullen uw plezier verhogen vanaf de vakantiehuizen in Kvarner. De traditionele feesten op de eilanden vormen een mooie aanvulling op de strandvakantie en watersportmogelijkheden. Ervaren wandelaars kunnen kiezen voor het wandelpad Frans-Jozef vlak langs de branding. De route loopt vanaf het visserdorp Volosko tot aan Lovran. Mountainbiken in de bossen met hoogteverschillen wordt werkelijkheid bij Novi Vinodolski met uitgestippelde routes en mooie natuurpaden door de natuur en dorpjes. De kleine jachthaven in Vino biedt mooie aanlegplaatsen voor plezierboten. Dat is de kracht van de omgeving van de vakantiehuizen in Kvarner, er is voor ieder wat wils.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.