Last Minute Vakantiehuizen Andorra

Met de last minutes in Andorra geniet u het hele jaar door van een actieve vakantie in Andorra. Het dwergstraatje Andorra ligt midden in de Pyreneeën op een gemiddelde hoogte van 2000 m. Door de vele bergen is het een... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Andorra


Informatie

Met de last minutes in Andorra geniet u het hele jaar door van een actieve vakantie in Andorra. Het dwergstraatje Andorra ligt midden in de Pyreneeën op een gemiddelde hoogte van 2000 m. Door de vele bergen is het een ideale vakantiebestemming voor wandelaars, mountainbikers en in de winter natuurlijk ook wintersporters. Met de last minute vakantiehuizen in Andorra heeft u de mogelijkheid om dit bijzondere landje te ontdekken. De ruige bergen worden doorsneden door groene dalen, gletsjers en bergstromen afgewisseld met frisse groene weiden. Vooral bekend is de Madriu-Perafita-Clarorvallei die op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst is. ’s Winters is Andorra een mekka voor wintersportliefhebbers met uitstekende en uitdagende pistes voor skiër, snowboarder en langlaufers.

Cultuur ontdekken in Andorra 

Hoewel de Pyreneeën vooral heel veel natuur bieden kunt u ook voor een cultuurvakantie naar Andorra. Het land staat natuurlijk vooral bekend om haar belastingvoordeel en in de hoofdstad Andorra la Vella, maar ook in de andere dorpen kunt u naar hartenlust shoppen voor parfums, alcoholische dranken en sigaretten. Een dagje winkelen in Andorra la Vella is sowieso een aanrader. Het oude pittoreske centrum, Barri Antic, bestaat uit kleine straatjes en authentieke huizen. In deze stad vindt u ook het parlementsgebouw. Ook de andere pittoreske stadjes in Andorra zijn de moeite van een bezoek waard, maak eens een daguitstapje met de auto en breng onderweg een bezoek aan de oude smederij of het grote warmwater pretpark bij Caldea. Met de last minute vakantiehuizen in Andorra is er elke dag wat anders te ontdekken.

De rijke natuur van de Pyreneeën 

Wanneer u in een last minute vakantiehuis in Andorra verblijft kunt u bijna niet anders dan de schitterende natuur ontdekken. Dit is ook bijna te makkelijk. Met de vele wandelmogelijkheden stapt u zo de natuur in voor een uitdagende dagtocht. Geniet van een picknick op één van de zonnige bergweiden. Door de unieke afgelegen ligging is de natuur van Andorra grotendeels ongerept en biedt een thuis aan veel verschillende diersoorten en plantensoorten. Tijdens uw wandelvakantie kunt u op zoek gaan naar roofvogels zoals wouwen, arenden en gieren, diverse hagedissensoorten, maar ook groter wild zoals vossen, wilde zwijnen, marmotten en een uniek dier: de Pyreneese Desman, een mollensoort die in de bergbeken van de Pyreneeën voorkomt. Deze kunt u wel alleen ’s nachts tegenkomen. Kies voor een vakantie in de bergen met de last minutes in Andorra van Bungalow.Net.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/