Alle kanten op met de Duitse last minute appartementen

De last minute appartementen in Duitsland van Bungalow.Net bieden u talloze mogelijkheden voor een stedentrip, skiweekend, wandelavontuur of een verblijf met de familie. Neem ook de hond mee om samen te genieten... Lees meer

Speciale Appartementendeals in Duitsland


Informatie

De last minute appartementen in Duitsland van Bungalow.Net bieden u talloze mogelijkheden voor een stedentrip, skiweekend, wandelavontuur of een verblijf met de familie. Neem ook de hond mee om samen te genieten in de oneindige bossen en bergen. Heeft u spontaan besloten om er even tussenuit te gaan? Wij raden u zeker een last minute vakantie in Duitsland aan. Prijzen liggen hier over het algemeen wat lager en dat betekent extra voordeel voor u. De veelzijdigheid van het land laat de laatste keuze aan u over, waar gaat u heen? Wandelen langs de Noordzeekust of zwemmen en zeilen bij de Bodensee of het Meckelenburgse Merendistrict. Bent u een cultuurliefhebbers? Dan zijn de culturele steden Berlijn, Potsdam, Trier en Eisenach echte aanraders. Wandelen en mountainbiken kunt u uitstekend in de mooie natuur van het Zwarte Woud, de Schwabische Alb en de Harz.

Actief de natuur ontdekken

Duitsland is een land met een zeer diverse natuur en het is ook een van de hoofdredenen voor velen om dit land te bezoeken. Vooral het Sauerland en het Zwarte Woud zijn bekende regio’s, beide met mooie bergen, bossen en klaterende beekjes. De oneindige wandelmogelijkheden en mountainbikepaden maken het een mekka voor de actieve vakantieganger. Misschien iets minder populair maar niet met minder mogelijkheden zijn het Beierse Woud en de Harz. Wist u dat er in Duitsland diverse lange afstandsroutes te vinden zijn of dat u stempels kunt verzamelen op verschillende plekken, een beloning op een mooie wandeling of fietstocht en misschien kunt u aan het einde van uw vakantie wel een speldje ophalen als aandenken. U zult zien dat er talloze mogelijkheden rond uw last minute vakantiewoning in Duitsland te vinden zijn.

Culturele hoogstandjes voor iedereen

Historische steden, oude burchten, indrukwekkende musea en unieke bezienswaardigheden, Duitsland heeft er meer dan je ooit hebt durven dromen. Cultuurliefhebbers, maar ook families met kinderen die een daguitstapje willen maken, kunnen hier hun hart ophalen, ook tijdens een last minute vakantie in Duitsland. Berlijn is een bekende bij iedereen en de rijke historie van de stad vraagt om een echte stedentrip hier, met checkpoint Charlie duik je het verleden ten tijde van de DDR in, terwijl Schloss Charlottenburg en de dom u nog verder mee terug nemen in de tijd. Andere oude steden zoals Wismar en Leipzig zijn ook zeker een aanrader. In het westen van Duitsland wachten Monchau en Trier op u. Kastelen en burchten spreken altijd tot de verbeelding van kinderen. Waar de Wartburg en Neuschwanstein hele bekende zijn, zijn overal in Duitsland ruïnes en gerenoveerde burchten te vinden en ook vooral overal rondom onze last minute appartementen in Duitsland. Waar u ook heen gaat.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.