Samen genieten in een last minute groepsaccommodatie

Even een lekker weekendje er tussenuit met uw vriendengroep of met de hele familie, dan bent u op zoek naar een last minute groepsaccommodatie. De beste plek om gezellig samen te zijn. Neem allemaal wat lekkers mee en... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Groepsaccommodaties deals van Bungalow.Net


Informatie

Even een lekker weekendje er tussenuit met uw vriendengroep of met de hele familie, dan bent u op zoek naar een last minute groepsaccommodatie. De beste plek om gezellig samen te zijn. Neem allemaal wat lekkers mee en kook samen de maaltijden in de ruime keuken. Natuurlijk is er ook ruimte genoeg om gezellig spelletjes spelen aan de grote tafel of lekker bijpraten bij een glaasje wijn, alles is mogelijk.

Genieten van de buitenlucht

België, Nederland en Duitsland zijn populaire bestemmingen voor een weekendje weg. Het is niet zo ver rijden en je bent wel op de mooiste plekken in de natuur. Onze last minute groepsaccommodaties in Europa hebben meestal een grote tuin zorgen voor heel veel uren plezier in de buitenlucht, met o.a. spelletjes spelen in de tuin, lekker in de zon eten en drinken en wat denkt u van een heerlijke barbecue 's avonds en daarna natafelen bij de vuurkorf. Maar dat is niet het enige, in het Sauerland of de Ardennen loop je zo vanuit het groepshuis de natuur in. Ideaal voor lange wandelingen of fietstochten om zo de omgeving te verkennen. Aan zee zit je ook altijd goed, uitwaaien aan het strand, gezellig wat drinken in een paviljoen en in de zomer lekker zwemmen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd en dat geldt ook zeker voor een verblijf in de last minute groepshuizen.

Ontspannen met familie of vrienden

Voor een ontspannen vakantie boekt u een last minute groepsaccommodatie met eigen zwembad, sauna, zonnebank of jacuzzi en u hoeft de deur niet uit om helemaal tot rust te komen. Een weekendje weg in het voorjaar of in de herfst vraagt om een open haard. Een heerlijke plek om gezellig bij te praten. Een uitstapje in de omgeving is ook zo gemaakt en wat ook zeker de moeite waard is? Een middagje gezellig winkelen, bijvoorbeeld in een stad als Antwerpen, Amsterdam, Maastricht of Frankfurt. In de winter zijn de kerstmarkten een echte aanrader, heerlijk genieten van de gezellige sfeer en de lekkernijen. De groepsaccommodaties in Europa boekt u voor een ontspannen samenzijn met uw hele reisgezelschap.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.