Een last minute in Friesland is altijd een succes

De last minute vakantieparken in Friesland zijn de beste verrassing voor u zelf en uw reisgenoten. Twee dagen voor vertrek een vakantie boeken, snel alle voorbereidingen te treffen en voor dat u het weet bent u onderweg. Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Friesland


Informatie

De last minute vakantieparken in Friesland zijn de beste verrassing voor u zelf en uw reisgenoten. Twee dagen voor vertrek een vakantie boeken, snel alle voorbereidingen te treffen en voor dat u het weet bent u onderweg. Friesland is een unieke provincie van Nederland, zoals elke regio zijn eigen-aardigheden en bijzonderheden heeft.

Typisch Friesland

Maak kennis met Typisch Friesland vanaf de last minute vakantieparken in Friesland. De kenmerkende bouwstijl van Friese huizen zult u overal tegenkomen, het geeft de provincie een bijzondere sfeer. Rondkijkend kunt u tientallen musea bezoeken en wist u dat er 124 molens in Friesland staan? Zo kunt u in de omgeving van de bungalowparken in Friesland kiezen voor themaroutes langs molens, musea of anders met de fiets, auto of motor. De Elfstedenroutes vindt u werkelijk in diverse vormen, de bekendste is de Elfstedentocht op de schaats maar het kan ook de fiets, op de rolschaats, op de motor en met de auto; de last minutes in Friesland zijn een unieke manier om kennis te maken met alle tradities. Een andere leuke route is bijvoorbeeld de Noord Friese winkeltjesroute, hier komt u langs traditionele winkeltjes, leuk voor de toerist en belangrijk voor het in ere houden van Friese tradities. Er valt van alles te beleven tijdens een last minute in Friesland, sportief en cultureel.

Actief genieten van Friesland

Er zijn ook fantastische wandelroutes met thema’s en speciale bestemmingen, door de natuur met bossen en veengebieden. Het grote aanbod van vaarroutes heeft een logische verklaring; de mooie Friese meren en vaarten in de provincie vragen erom om bewonderd te worden door de toeristen. De Boer en Haven vaarroutes volgen de aanlegsteigers van bijzondere boerderijen, u komt op bijzondere plekjes. Ook fietsen vanaf de vakantieparken in Friesland biedt eindeloze mogelijkheden.

Bekende bezienswaardigheden

Friesland staat bol van aantrekkelijke bezienswaardigheden, die u eigenlijk niet mag missen. We geven u graag wat suggesties; een stadswandeling in Sneek compleet met historische binnenstad, ontdek de stad Leeuwarden met de vele grachten en historische gebouwen, plan uw vakantie rond het jaarlijks ballonfestijn in Joure, de Friese Ballonfeesten, geniet van de nationale parken zoals Schiermonnikoog of de Alde Faenen, de Afsluitdijk en de vele musea. U komt tijd te kort tijdens een last minute vakantie in Friesland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.