Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Lastminute vakantiehuizen in Salzburg zijn gezellig en comfortabel

De lastminute vakantiehuizen in Salzburg staan in de regio Flachgau aan de rivier de Salzach. De stad is een van de toeristische trekpleisters van vakantieland Oostenrijk. De stad staat bol van culturele bezienswaardigheden... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Salzburg

Speciale Vakantiehuizendeals in Salzburg


Informatie

De lastminute vakantiehuizenin Salzburg staan in de regio Flachgau aan de rivier de Salzach. De stad is een van de toeristische trekpleisters van vakantieland Oostenrijk. De stad staat bol van culturele bezienswaardigheden, u kunt eenvoudig rondkijken in de stad vanaf de lastminute vakantiehuizen in Salzburg. U kunt deze bezienswaardigheden in drie delen verdelen namelijk alles omtrent Mozart, de historische binnenstad met de monumenten en de omgeving van de stad Salzburg. We geven u graag wat informatie over de bezienswaardigheden in deze bruisende stad.

Bezienswaardigheden in Salzburg

Een van de toeristische trekpleisters vanaf de lastminute vakantiehuizen in Salzburg is de Dom van Salzburg. Dit is de eerste basiliek van de stad uit 774. Het interieur en de bouwstijl vormen een indrukwekkende combinatie, bijzonder om te zien. Een ander historisch gebouw is het Benedictijnerabdij st Peter klooster, waarschijnlijk het oudste klooster met nog oudere bibliotheek wordt jaarlijks door vele toeristen bezocht. Salzburg is de stad van Mozart, zo kunt u het geboortehuis van Mozart bezoeken in de huidige winkelstraat Gertreidegasse, elders in de stad staat het woonhuis met tuinhuisjes en het Festspielhaus. Aan de zelfde straat staat een bijzondere klokkentoren. Zo kunt u met de kabelbaan naar de vesting Hohensalzburg bovenop de Festungsberg. Het uitzicht vanaf het kasteel is prachtig en u kunt het middeleeuwse kasteel bezichtigen met nog diverse ingerichte kamers. Het woonhuis van familie von Trapp in de Traunstrasse is het huis van de musical the sound of music. Wist u dat de voormalig SS leider Heinrich Himmler hier een aantal jaren gewoond heeft? De Oude Markt ligt midden in het centrum van Salzburg, u vindt hier statige panden en gezellige uitgaansgelegenheden. Het was en is nog steeds een ontmoetingsplaats voor veel mensen, al is het publiek door de jaren heen wel veranderd. Buiten Salzburg aan de rand van de stad staat het prachtige landgoed Slot Hellbrunn, dit park kunt u nu bezoeken, zowel het kasteel als het park met bijzonder gevormd watervalpartijen evenals beeldenpartijen uit de 17e eeuw. De Judengasse is een de oude Joodse wijk van de stad, nu ligt hier een belangrijk een winkelgebied met mooie gevels, aparte winkeltjes en intrigrerende smalle straatjes. Dit zijn slechts een paar bekende voorbeelden van historische en culturele bezienswaardigheden. Een stadswandeling of fiesttocht door de stad geeft u de maximale gelegenheid om zoveel mogelijk te zien van de stad, zo komt u ook langs de minder bekende maar nog steeds mooie plekjes. Iets wat u minder snel zult verwachten in deze stad het Haus der Natur, dit natuurhistorisch museum net buiten de Altstadt vindt u aan het Museumplatz, hier kunt u op een levendige manier kennis maken met de natuurhistorie van Salzburgenland. Het is wel duidelijk, vanaf de lastminute vakantiehuizen in Salzburg kunt u van alles bezoeken en bewonderen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.