Vakantiehuizen voor de Meivakantie Noorwegen

Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Noorwegen kunt u veel plezier beleven aan het prachtige landschap. De Lofoten is een mooie eilandengroep met een rijke vistraditie, de gedroogde kabeljauw aan houten... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Noorwegen


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Noorwegen kunt u veel plezier beleven aan het prachtige landschap. De Lofoten is een mooie eilandengroep met een rijke vistraditie, de gedroogde kabeljauw aan houten rekken spreken voor zich. De bonus is het Vikingmuseum in Borg. Ontdek de fjorden vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Noorwegen zoals de Oslofjord en Geirangerfjord. Bij de Geirangerfjord vindt u mooie watervallen zoals de Zeven zusters en Bruidssluier. U kunt zelfs onder de waterval doorwandelen. Dalsnibba is een berg in More og Romsdal. Deze biedt vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Noorwegen prachtige vergezichten. Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Noorwegen is een bezoek aan de gletsjers een aanrader zoals de  Folgefonnagletjser. De natuur is schitterend in Noorwegen.

Boek nu uw meivakantie in Noorwegen en ontdek de rijke cultuur

Boek nu uw meivakantie in Noorwegen als u een liefhebber van cultuur bent. Ontdek de stad Frederikstad tijdens uw meivakantie in Noorwegen aan de Oslofjord. Vlakbij vindt u hier ook de Gamlebyen-Oude Stad, een vestingstad beschermt door stadsmuren en vestinggrachten plus de twee forten op een eiland gebouwd. Deze stad is een aanbeveling waard tijdens een meivakantie in Noorwegen. Ontdek Lillehammer met het openluchtmuseum bij Maihaugen, hier staan 187 huizen nagebouwd uit diverse periodes. De staafkerk van Garmo, het Noord Olympisch museum of het kunstmuseum Flygelet is zeker een bezoek waard tijdens uw meivakantie in Noorwegen. Bezoek Oslo, een mooie mix van oud en nieuw, een stad die leeft en bruist. Noorwegen is een fantastisch vakantieland.

De meivakantie met de familie in Noorwegen is afwisselend 

Tijdens de meivakantie met de familie in Noorwegen hoeft u zich geen moment te vervelen. Dankzij de natuurlijke omgeving kunt u kiezen uit een wandelvakantie in de bergen of bossen, mountainbiketochten en watersportvakantie op de meren. Daarnaast vindt u uitdaging bij het  raften en abseilen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een pretpark tijdens een meivakantie met kinderen. In Kristiansand vindt u het Dyreparken, een dierentuin in combinatie met een pretpark, zeer populair tijdens een meivakantie met de familie in Noorwegen. U kunt een spannende tocht met de auto maken op de Peer Gyntweg, een tolweg dwars door de natuur, gesloten bij grote sneeuwval. Tijdens deze meivakantie met de familie in Noorwegen vindt ieder wat van zijn gading.

 

 

 

 

 

 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/