Geniet van de kust vanaf de vakantieparken in Noord Holland

Een van de redenen om te kiezen voor de vakantieparken in Noord Holland is de Noordzee kust. U kunt hier in de mooie en gezellige badplaatsen plezier beleven aan de strandvakantie en watersport. Bloemendaal aan Zee... Lees meer

Populaire Vakantieparken in Noord Holland

Speciale Vakantieparkendeals in Noord Holland


Informatie

Een van de redenen om te kiezen voor de vakantieparken in Noord Holland is de Noordzee kust. U kunt hier in de mooie en gezellige badplaatsen plezier beleven aan de strandvakantie en watersport. Bloemendaal aan Zee is hier een mooi voorbeeld van. Het ligt tussen IJmuiden en Zandvoort en het indrukwekkende nationaalpark Zuid Kennemerland vormt het achterland. De schone stranden zijn ruim 4km lang, u vindt er paviljoens en een trampolinepark, er is ruimte voor honden. De badplaats Bergen is populair bij de kunstenaars zoals schilders, architecten en schrijvers. Het kunstenaarsdorp ademt een bepaalde sfeer van vrijheid en acceptatie, extra belangrijk voor deze kunstenaars. De twee poldermolens zijn opengesteld voor bezoekers. Er valt van alles te beleven in deze plaats tijdens een vakantie in Noord Holland. De familiestranden tussen Den Helder tot aan Zandvoort zijn een paradijs voor liefhebbers van strand en watersport.

Bezoek de mooie steden vanaf de vakantieparken in Noord Holland

Een combinatie van een strandvakantie en een bezoek aan een stad wordt werkelijkheid vanaf de vakantieparken in Noord Holland. We geven u graag een paar gezellige voorbeelden. De Bloemenstad Haarlem is een aanrader, hier werd de eerste tulpbloembol verkocht. U kunt uw vakantie plannen rondom bijzondere evenementen zoals bloemencorso en bloementapijtententoonstelling. Het Frans Hals museum is een toeristische trekpleister evenals het centrum, de dichtbij liggende stranden worden veel bezocht. De Kaasstad Alkmaar is een ander uniek voorbeeld. Naast de kaasmarkt is het Kaasmuseum zeker aan te bevelen, waarbij kaas proeven uiteraard mogelijk is. Kijk rond in het plezierige centrum, 10km verderop liggen de mooie stranden en de hoogste duin van Nederland. De Hoofdstad Amsterdam heeft eigenlijk geen uitleg nodig. U vindt hier sfeer, musea, stadswandelingen, grachten, mooie oude gevels, markten, u kunt het eigenlijk niet verzinnen of het is er. Vanaf de vakantieparken in Noord Holland is Amsterdam een bruisende dagexcursie, waarschijnlijk te kort als u alles wilt zien en doen.

Ontdek de bijzondere musea in Noord Holland

Vanaf de bungalowparken in Noord Holland kunt u bijzondere musea ontdekken zoals het Kattenkabinet in Amsterdam, elk kunstvoorwerp verwijst naar of is een kat. U vindt in dezelfe stad het Wodkamuseum, het Pijpenkabinet, Joods historisch museum of museum met ludieke onderwerpen als Hasj, marihuana en hempmuseum. Een vakantie in Noord Holland is afwisselend en uniek.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/