Vakantiehuizen in Noordwijk

Vanaf de vakantiehuizen in Noordwijk ontdekt u al snel dat de plaats meer is dan een badplaats aan de kust. Het voormalige vissersdorp is uitgegroeid tot een badplaats met kuststrook van 13km. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Noordwijk


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen in Noordwijk ontdekt u al snel dat de plaats meer is dan een badplaats aan de kust. Het voormalige vissersdorp is uitgegroeid tot een badplaats met kuststrook van 13km. Het is een van de rijkste stukjes van Nederland. Noordwijk Binnen vormt de oude dorpskern met een deels authentieke uitstraling De geestgronden werden en worden nog voor de bloembollenteelt gebruikt, vandaar de Bollenstreek, internationaal bekend. Dit kleurenspel van bollen, afhankelijk van het seizoen is indrukwekkend. De visserij vindt zijn oorsprong in 1474 met een vloot van 38 visserijschepen-bomschuiten, in 1913 voer de laatste bomschuit uit. In Noordwijk Binnen werden op de lijnbanen honderden meters touw gemaakt. Proef de sfeer en de visgerechten als u in de gelegenheid bent.

Een vakantie aan de Nederlandse kust

Vanaf 1866 is het een badplaats, het zeewater zou een medicinale werking op het lichaam hebben, wat veel mensen trok. NU is Noordwijk de nummer DRIE badplaats. Het bruist van activiteiten op het strand, de watersportmogelijkheden worden goed benut. U kunt ideaal surfen bij de Duindamseslag, het strand is kindvriendelijk. Wat ook zeer gewaardeerd wordt door veel bezoekers zijn de strandrolstoelen. U kunt op vastestelde tijdstippen een strandwandeling met uw hond maken en paardrijden langs het water. De mix van de gezellige boulevard, het oude centrum, de wellness arrangementen vlakbij, de twee naaktstranden vormen een compleet pakket voor een kustvakantie. U kunt het net zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt. Een avondje stappen in Noord wijk is gezellig en gevarieerd, u kunt in eigen stijl uit eten gaan of wat gaan drinken. Hier wordt uw droomvakantie aan zee werkelijkheid. Tot slot; De zee en het strand hebben zomer en winter een grote aantrekkingskracht op de liefhebbers. De zee is een grote natuurlijke charmeur voor velen. Kom naar Noordwijk als u hier van kunt en wilt genieten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/