Vakantiehuizen in Burgenland

en vakantiehuis in Burgenland is een heerlijke vakantieaccommodatie voor hen die prettig thuis willen komen na een dag vol indrukken. Deze huizen zijn gezellig en compleet ingericht, hier kunt u heerlijk bijkomen nadat... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Burgenland


Informatie

Een vakantiehuis in Burgenland is een heerlijke vakantieaccommodatie voor hen die prettig thuis willen komen na een dag vol indrukken. Deze huizen zijn gezellig en compleet ingericht, hier kunt u heerlijk bijkomen nadat u de hele genoten heeft van het mooie landschap tijdens uw vakantie in Burgenland. Vaak treft u een vakantiehuis met zwembad. U kunt hier genieten van sportieve vakanties zoals zwemmen en varen, maar ook klimvakanties zijn heel goed mogelijk. Wandel- en fietsvakanties in Burgenland zijn eerste klas vakanties voor de liefhebbers van een sportvakanties. Er zijn talloze routes, paden en zelfs langere routes compleet met overnachtingen. Ook kunt u het land heel goed ontdekken tijdens een rondrit met de auto, de dunbevolkte streek heeft genoeg mooie plekjes waar u onderweg kunt picknicken, daarnaast vindt u hier genoeg kleine dorpjes die u gastvrij zullen ontvangen tijdens uw actieve vakantie in Burgenland. Boek een vakantiehuisje in Burgenland.

Actieve vakanties vanuit de vakantiehuizen in Burgenland.

Actieve vakanties vanuit de vakantiehuisjes in Burgenland zijn populaire vakantie bij een grote groep mensen, mede dankzij de aanwezigheid van ideale natuurlijke omstandigheden. Bij actieve vakanties in Burgenland kunt u automatisch denken aan een vakantie in het Neusiedlermeer nationaalpark, een topattractie tijdens uw vakantie in Burgenland. Dit park heeft vijf vormen van ontspanning, sport en natuur zijn er twee van, deze zijn niet van elkaar te scheiden in dit geval. De liefhebbers van een vakantie in de natuur kunnen hier prachtig vogels spotten en de zeldzame flora en fauna bewonderen die op diverse plekken te vinden zijn. Bij ideale windstromen is het meer een watersportvakantie op zich, waar u heerlijk kunt zwemmen, surfen, kitesurfen, zeilen, maar ook zonnebaden. Daarnaast kunt u surflessen nemen tijdens uw actieve vakantie aan het water, genieten van een fiets- en wandelvakantie in het park zelf, picknicken in de natuur, zwemmen in het buitenzwembad. Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn, boek deze perfecte actieve vakantie in de natuur en overtuig uzelf. Boek een vakantiehuis in Burgenland.

Cultuurvakanties vanuit de vakantiehuizen in Burgenland.

Cultuurvakanties in Burgenland zijn unieke vakanties vanuit een vakantiehuis in Burgenland. De natuurlijke omstandigheden leggen misschien de nadruk op buitensportvakanties, maar er zijn ook veel mogelijkheden voor cultuurvakanties in Burgenland. Denk hierbij aan Eisenstad, dat is wel de belangrijkste bestemming voor uw vakantie in Oostenrijk. U vindt hier slot Eszterhazy, Joseph Haydn was ruim 30 jaar in dienst als dirigent en componist bij deze familie, waardoor hij voorgoed zijn stempel op dit slot heeft gedrukt. Een schitterende cultuurvakantie, hierbij gaat u fors terug in de tijd, de levensstijl van toen is met goed succes uitgebeeld. Een ander soort van cultuurvakantie is het Sprookjesbos Mühlgraben, hier worden 15 sprookjes in beeld gebracht voor jong en oud met veel oog voor details, daardoor is het een uniek bos geworden waar veel cultuurliefhebbers van kunnen genieten. Voor de kinderen is er een enorme speeltuin, van glijbaan tot go-kartbaan. Voor uw lunch kunt u gebruik maken van het restaurant of u kunt ontspannen picknicken in het sprookjesbossen bij een van de vele picknickplaatsen. Dit zijn nu echt actieve cultuurvakanties in de natuur voor elke leeftijd. Boek een vakantiehuisje in Burgenland.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/