Groepsaccommodaties Oostenrijk

Een vakantie in de Oostenrijkse bergen vanaf de groepsaccommodaties in Oostenrijk is heel bijzonder. De hoofdreden hiervan zijn de prachtige bergen, zomer en winter. Daarnaast voelt u zich snel thuis bij de Oostenrijkse... Lees meer

Speciale Groepsaccommodatiesdeals in Oostenrijk


Informatie

Een vakantie in de Oostenrijkse bergen vanaf de groepsaccommodaties in Oostenrijk is heel bijzonder. De hoofdreden hiervan zijn de prachtige bergen, zomer en winter. Daarnaast voelt u zich snel thuis bij de Oostenrijkse bevolking dankzij de gastvrije ontvangst. In Tirol bij St. Anton am Arlberg op 1300 meter hoogte vindt u mooie alpenweiden waar u heerlijk kunt wandelen, mountainbiken en klimmen in de zomer en perfect kunt skiën tijdens het wintersportseizoen. De langlaufloipes oftewel wandelroutes zijn ruim 110 km lang. Voor avontuur bent u hier ook aan het juiste adres zoals met paragliden en raften. Dit is slechts een enkel voorbeeld hoe u kunt genieten van de imposante bergen in Oostenrijk. Kies voor een gebied waar u fysiek goed uit de voeten kunt.

Maak kennis met de verrassende cultuur van Oostenrijk

De cultuurreis vanaf de groepsaccommodaties in Oostenrijk is heel afwisselend. Zo kunt u in Burgenland kennis maken met de wijncultuur, bij de wijnkenners wat meer bekend. De kleinschaligheid maakt deze regio heel aantrekkelijk voor beginnende wijnliefhebbers. Het plaatsje Rust is een mooi voorbeeld van een typisch Oostenrijks klein stadje met kerk, toren en toren dicht bij een bergmeer. Ontdek Salzburg als u de stad van Mozart wilt ontdekken met de kleine straatjes en overige mooie plekjes. Een stadswandeling is aan te bevelen. Een grotere stad maar wel 800 jaar oud is Innsbruck, in de winter is het een leuk dagje uit tijdens de wintersport. In de zomer is een rondwandeling over de brug van Inn leuk voor jong en oud. U komt tijd te kort in Oostenrijk als u alles wilt zien en doen.

Een actieve vakantie in Oostenrijk is leuk voor jong en oud

Vanaf de groepsaccommodaties in Oostenrijk kunt u door het hele land diverse attractie- en themaparken bezoeken. Om u een idee te geven, bieden we u enkele voorbeelden. In Wenen staat het Prater met 250 attracties inclusief de traditionele draaimolen, de Schietstoel-super heftig en modern of het spookhuis. Bezoek Minopolis-kinderstad in Wenen waar alles dus het normale straatbeeld en leven op kinderformaat is nagebouwd. De dierentuin Schonbrunn is een oude maar nog steeds zeer populaire dierentuin met als thema – de dieren moeten hier gelukkig zijn- . De waterspeeltuinen voor de warme dagen vindt u bijvoorbeeld bij Donauinsel en Wasserturm-een grote in Europa. De Weense zomerrodelbaan is snel en spannend. Zo kunt u goud wassen in het Raurisertal, soms met succes. Er is voor ieder wat spannends.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/