Vakantiehuizen in Vorarlberg voor een comfortabel verblijf

Vanaf de vakantiehuizen in Vorarlberg kunt u kennis maken met deze mooie deelstaat van Oostenrijk. De hoofdstad is Bregenz maar de grootste ! stad is Dornbirn. Dit vakantiegebied ligt op het uiterste puntje van Oostenrijk. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Vorarlberg


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen in Vorarlberg kunt u kennis maken met deze mooie deelstaat van Oostenrijk. De hoofdstad is Bregenz maar de grootste ! stad is Dornbirn. Dit vakantiegebied ligt op het uiterste puntje van Oostenrijk. De taal is Beiers of Oostenrijks of Duits, het praktische gevolg van de geografische ligging. Of u nu lekker wilt wandelen of fietsen in de natuur of een museum wilt bezoeken, het kan allemaal tijdens een vakantie in Vorarlberg. U heeft alle reden om te kiezen voor deze veelzijdige vakantiebestemming.

Actief genieten in Vorarlberg

Ontdek het Montafondal met de schitterende natuur vanaf de vakantiehuizen in Vorarlberg. De route van de Silvrettahoogalpenpas is schitterend. En als u dan toch in de omgeving bent, bewonder het Silvrette stuwmeer. De watersportmogelijkheden zijn een plezierige bonus van deze kennismaking. Ontdek de omgeving van Ischgl; in de zomer kunt u er fijn en rustig wandelen en mountainbiken, in de winter is de wintersport heer en meester. Bij Bludenz vindt u ideale omstandigheden voor uw wintersportvakantie. Lech is een andere mooie vakantie in Vorarlberg. U vindt hier zowel stijlvolle eetgelegenheden als moderne voorzieningen voor de skisport, liften en ander nevenactiviteiten. De après ski is heel gezellig in ski-oorden als Lech. Bludenz is een ander skigebied vlakbij met een eigen sfeer en mogelijkheden.

Culturele bezienswaardigheden in Vorarlberg

Verwen uzelf met mooie cultuur vanaf de vakantiehuizen in Vorarlberg. Bij een bezoek in Feldkirch zult u ontdekken dat Schubert een behoorlijke stempel op de stad heeft gedrukt. Dit ziet u onder andere terug in het jaarlijkse Schubertfestival. Bezoek het stadje Schwarzenberg als u wilt genieten van het bijzondere dorpsplein omringd door oude houten huizen, het is een bijna statige entourage voor uw kop koffie op het terras. Bludenz huisvest de chocoladeproducent Suchard, er wordt jaarlijks een chocoladefestijn in de stad gehouden voor ontspanning en promotie van de chocolade. U komt door mooie stadjes als u de omgeving verkent vanaf uw vakantiehuisje in Vorarlberg bij Bregenz, dit ligt aan de Bodensee en u zult hier vakwerkhuizen, kerken en een oude binnenstad aantreffen. Kies voor een vakantie in Vorarlberg als u zorgeloos wilt genieten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.