Appartementen in Portugal vormen gezellige, complete accommodaties

Uw vakantie vanaf de appartementen in Portugal biedt ontspanning en gezelligheid. De cultuurvakantie is rijk gevuld. Op het platteland komt u in aanraking met de tradities en ambachten, gelukkig nog zorgvuldig bewaard in veel dorpen. Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Appartementendeals in Portugal


Informatie

Uw vakantie vanaf de appartementen in Portugal biedt ontspanning en gezelligheid. De cultuurvakantie is rijk gevuld. Op het platteland komt u in aanraking met de tradities en ambachten, gelukkig nog zorgvuldig bewaard in veel dorpen. Een bezoek aan een mooie Portugese stad is geweldig. De stad Braga biedt een rijkdom aan architectuur met zowel militaire als religieuze als civiele bouwkunst. De stadspoort zoals de Nieuwe Poort is slechts een van de vele voorbeelden. Ontdek ook de mooie musea zoals van de Viscainhos met kunst of het Schattenmuseum van de St. Kathedraal met religieuze kunst. Tijdens een bezoek aan Lissabon komt u tijd, ogen en oren tekort. Kunst, levensstijlen, architectuur en mooie plekjes ontdekt u tijdens een eindeloze stadswandeling in deze bruisende stad.

Geniet actief van de omgeving van uw appartement


Maak actief kennis met de Fado muziek vanaf de appartementen in Portugal, bezoek een Fado bar of anders. Deze muziek is traditioneel en nationaal in Portugal. Vroeger zongen de mensen over hun verlangen en verdriet, waarschijnlijk onbewust als therapie. Het is nu het Portugese levenslied. U kunt op de fiets, mountainbike, wandelend, op de motor of met de auto de omgeving verkennen. Zo vindt u veel beschermde natuur in het noorden bij Serra do Geres, mooie barokroutes in het noorden met ambachten en natuur in de vorm van rotsen, volg een wijnroute in de Porto streek. De gezellige dorpen zetten in alle eenvoud heerlijke plaatselijke gerechten op tafel als u een terrasje pakt. Er valt van alles te beleven in Portugal.

De strandvakantie in Portugal is fantastisch

Aan de Portugese kust kunt u vanaf de appartementen in Portugal genieten van zon, zee en zand. De vele badplaatsen hebben elk hun eigen charme. Aveiro wordt het Venetië van Portugal genoemd. Het strandmeer Ria de Aveiro biedt talloze mogelijkheden voor watersporters. Maak mooie bootexcursies op het water in de omgeving. Bij Figueira da Foz ligt een mooi, lang en breed zandstrand. Nazare is een schilderachtig vissersplaatsje. Bij Peniche vindt u mooie zandstranden waar u fijn kunt surfen en zeilen. San Martinho do Porto is een familievriendelijke baai waar jong en oud veilig en onbezorgd kan genieten van een vakantie aan de kust. De stranden van Algarve zijn bekend en populair vanwege de natuur en complete strand- en watersportvakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/