Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen aan de Costa Prata ontvangen u met open deuren

De vakantiehuizen aan de Costa Prata, ook wel Zilverkust genoemd, staan in het mooie Portugal. U vindt hier brede stranden, baaien en klippen. Officieel loopt de Costa Prata van Espinho tot Ericeira. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Costa Prata


Informatie

De vakantiehuizen aan de Costa Prata, ook wel Zilverkust genoemd, staan in het mooie Portugal. U vindt hier brede stranden, baaien en klippen. Officieel loopt de Costa Prata van Espinho tot Ericeira.

Mooie badplaatsen aan de Costa Prata

Bij Figueira da Foz ligt een mooi, lang en breed zandstrand, prachtig aan de riviermonding van de Mondego. Bezoek het vissersplaatsje Nazare, leuk voor een dagje rondkijken in de omgeving van de vakantiehuizen aan de Costa Prata, een visrestaurant proberen, sfeer proeven, de plaatselijke klederdracht bewonderen. Vergeet ook hier de mooie stranden niet. Obidos is meer een middeleeuwse stad, leuk om door te wandelen en terrasje pakken. Andere mooie brede stranden vindt u bij Peniche evenals een excursie met de boot vanaf de haven en aanlegsteiger. Bij Ericeira vindt u een breed zandstrand, de stroming is wat gevaarlijk hier. San Martinho do Porto ligt in een baai, geliefd bij families met kinderen. Aveiro is het Venetie van Portugal, een paradijs voor de watersporters compleet met stranden, zoutpannen, weiden. Dit is een mooie actieve vakantie aan de Costa Prata. Zowel vissen als watersport als genieten aan het strand zijn toppers in deze badplaats en aan de hele Zilverkust.

Het binnenland van de Costa Prata

Vanaf de vakantiehuizen aan de Costa Prata kunt u in het binnenland actief genieten van de omgeving op de fiets of op uw wandelschoenen. Houdt wel rekening met de hogere temperaturen overdag, neem uw voorzorgsmaatregelen. Breng een bezoek aan het Batalha klooster, een kathedraal in Manuelstijl. Fatima is een andere bedevaartsoord tusen Tomar en Batalha, miljoenen bezoekers komen hier jaarlijks voor troost en hulp. Het woud van Bucaco is een van de mooiste bossen in Europa. Als u een mooi berggebied wilt bezoeken tijdens een vakantie aan de Costa Prata, ontdek dan het Serra da Estrala, het beste kunt u via Guarda reizen.

Wat u niet mag missen is de kennismaking met het Fadolied = Levenslied over het dagelijkse leven. Op deze manier verwerkten de armen hun leed en problemen. Als u een typisch Portugese bar of restaurant zult u er zeker mee in aanraking komen. Het enige ‘gebrek’ dat de toeristen zullen ervaren is dat men geen Portugees begrijpt. Wat u niet begrijpt, voelt u wel aan.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

  Ons bedrijf heeft een hoge waardering van onze gasten ontvangen op TrustPilot.

  stars

  487 beoordelingen 8.0