De vakantiehuizen aan de Costa Verde zijn voordelig en plezierig

De omgeving van de vakantiehuizen aan de Costa Verde loopt van Porto tot aan de Spaanse grens, het noordelijk gelegen kustgedeelte. Het landschap bestaat voor het merendeel uit zandstranden met heuvelachtige binnenlanden en wijnbouw. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Costa Verde


Informatie

De omgeving van de vakantiehuizen aan de Costa Verde loopt van Porto tot aan de Spaanse grens, het noordelijk gelegen kustgedeelte. Het landschap bestaat voor het merendeel uit zandstranden met heuvelachtige binnenlanden en wijnbouw. De Bergen van de geitenhoedster=Serra da Cabreira is een oud granieten middelgebergte met mooie en diepe dalen.

Costa Verde betekent Groene kust. U vindt hier toeristische badplaatsen als Esposende en Ofir. Viana do Castelo ligt aan de monding van de rivier Lima. U treft hier een mix van strand, vissershaven en plaatselijke geschiedenis aan. De schilderachtige straatjes zijn het ontdekken waard vanaf de vakantiehuizen aan de Costa Verde.

Culturele ontdekkingen aan de Costa Verde

Bezoek Braga, de stad van religieuze kunst en het bisschoppelijk paleis. Bom Jesus do Monte is een bekende en populaire bedevaartsplaats, de kerk kunt u bereiken via 686 traptreden. In Minho kunt u de zeer oude opgravingen bezoeken bij Citania de Briteiros. Als u culinair verwend wilt worden en wijnliefhebber bent, probeer de Vinho Verde=groene wijn in combinatie met een lichte lunch met verse vis. Smaken verschillen, maar toch? In Guimaraes kunt u meerdere paleizen en het koninklijk kasteel bezoeken. Barcelos organiseert een bekende markt, kleurrijk vanwege de felgekleurde haan van steen, dit wilt u niet missen als u van markten houdt. Het ontdekken van Valenca tijdens een vakantie aan de Costa Verde is ook leuk, een ommuurd grensstadje uit de 13e eeuw bewandelen biedt een bijzondere ervaring.

Actief genieten aan de Costa Verde

Wandelen en fietsen vanaf de vakantiehuizen aan de Costa Verde geven veel vakantieplezier. Het is bovendien ideaal als u sfeer wilt proeven in het door u gekozen vakantiegebied. Als u op zoek bent naar een strandvakantie aan de Costa Verde of een avondje stappen, kiest u dan voor een badplaats als Espinho, u vindt hier brede stranden en eindeloze uitgaansmogelijkheden. Viana de Castelo is een meer moderne havenstad, langzaam uitgroeiend tot een levendige badplaats. Andere mooie badplaatsen zijn Povoa de Varzim, Esposende, Ofir of Miramar=badplaats van Porto. Als u Porto aandoet, proef de beroemde Portwijn uit het dal van Douro. U hoeft zich vanaf de vakantiehuizen aan de Costa Verde geen moment te vervelen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.