De vakantiehuizen in Lissabon vindt u op de mooiste plekjes

Lissabon is een multifunctionele stad met parken en musea, een gezellig centrum en de beste restaurants en terrasjes. Vanaf de vakantiehuizen in Lissabon kunt u onbezorgd rondkijken in deze bruisende stad. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Lissabon


Informatie

Lissabon is een multifunctionele stad met parken en musea, een gezellig centrum en de beste restaurants en terrasjes. Vanaf de vakantiehuizen in Lissabon kunt u onbezorgd rondkijken in deze bruisende stad. U kunt kiezen voor een stadswandeling, al of niet met gids of via de wegwijzers. Een andere mogelijkheid is een fiets huren zodat u eenvoudiger langere afstanden overbrugt of u maakt gebruik van het openbaar vervoer. Het is vaak zo dat als u een route volgt dat u op plekjes komt die u zelf niet snel zou hebben gevonden. Maak kennis met deze stad tijdens een vakantie in Lissabon zoals u zelf wilt.

Actief genieten van Lissabon

Een van de mogelijkheden om actief te genieten in en om de vakantiehuizen in Lissabon is een rondwandeling in de stad maar er is meer. Rondom Lissabon liggen meer dan 20 golfbanen bijvoorbeeld bij Estoril en Sintra of op het eiland Setubal. Liefhebbers van de natuur kunnen een nationaalpark bezoeken zoals in Estramadura. U kunt hier fijn wandelen, mountainbiken, genieten van de natuur, klimmen en paardrijden. Aan de noordoever van de Taag uitvloeiend naar de Atlantische Oceaan kunt u zwemmen, duiken, zeilen, surfen en genieten van het mooie strand, niet ver van de stad. Het is bewezen; u kunt uw stadstrip in Lissabon eindeloos combineren met buitenactivieten.

Een culturele ontdekkingsreis in Lissabon

Rondkijken in een stad vanaf de vakantiehuizen in Lissabon biedt eindeloze mogelijkheden. Deze voorbeelden zullen uw laatste twijfel wegnemen. Bezoek het parquet das Nocoes, het ligt aan de rivier de Taag als blijvend resultaat van de Expo 1998. Het is uitgegroeid tot een groot dorp compleet met het grootste aquarium van de wereld. Jaradim da Estrela moet u ervaren. Het is een prachtige tuin in de wijk Bairro Alto met grote vijver, muziektent en café; samen vormt het een populaire ontmoetingsplaats van jong en oud. Ontdek de wijk Alfama, arabisch voor Bron of Fontein. Het is een populaire wijk met veel oude gebouwen, kleine straatjes en in de bars en restaurantjes speelt het levenslied de Fado de hoofdrol. De toeristen en lokale bevolking voelen zich hier snel thuis vanwege de sfeer van acceptatie en respect. Het kan allemaal tijdens een vakantie in Lissabon.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.