Kies voor de romantische vakantiehuizen onder de Griekse zon

De romantische vakantiehuizen in Griekenland zijn met extra aandacht ingericht. U vindt hier ruimte, comfort, gezellige zithoek vaak met open haard. Deze accommodaties dragen bij tot een geslaagde weekendje weg voor... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Griekenland


Informatie

De romantische vakantiehuizen in Griekenland zijn met extra aandacht ingericht. U vindt hier ruimte, comfort, gezellige zithoek vaak met open haard. Deze accommodaties dragen bij tot een geslaagde weekendje weg voor twee of ontspannen vakantie onder de Griekse zon. Als de locatie oke is en u bent in het juiste gezelschap, komt de romantiek vanzelf. De natuurlijke omgeving van Griekenland zowel aan de kust als in het binnenland als op een eiland speelt een belangrijke rol bij deze bijzondere vakantie. Als u het Griekse vasteland wilt beschrijven, gebruik dan woorden als hoge bergen, weidse vlakten, dennenbossen, heuvels met struiken en bossen. De Griekse eilanden vormen een vijfde deel van de oppervlakte van het land Griekenland. De meeste eilanden liggen bij de Egeische Zee tussen de Griekse en Turkse kust behalve de Ionische eilanden. De Grieken weten wel degelijk wat romantiek is, denkt u aan een romantische zonsondergang of een exotische etentje op een intiem terrasje. U hoeft niet ver te zoeken.

Actief genieten in Griekenland

Romantiek is voor iedereen een ander gegeven, zo zijn er vele stellen die van actieve romantiek houden. Dit kan van alles zijn, lekker samen op stap met een rugzak voor een bergwandeling, het bezoeken van een grot of een strandwandeling. U zult diverse buitenactiviteiten aantreffen vanaf de romantische vakantiehuizen in Griekenland. Zo vindt u in dit land 11 watergebieden waar u fantastisch kunt vogels spotten. U kunt ruim 20 grotten bezoeken in Griekenland waarvan velen op Kreta zijn gelegen. De meest indrukwekkende grotten met stalagmieten en stalactieten vindt u bijvoorbeeld bij Perama. Bezoek de witte dorpen van Santorini op de Cycladen eilanden. Ontdek Mykonos met de romantische stranden, het bruisende nachtleven en bijzondere gastronomie. Hier vindt u onder andere het Paradise strand. Op Kreta kunt u mooie stranden aantreffen bij Balos in Chania. De watersport aan de Griekse kust bruist en spettert. Denkt u hierbij aan zeilen bij de haven Pythagorion, wereldwijd bekend, denkt u hierbij aan raften en kajakken en kano varen en duiken. Iets heel anders is een wellnessvakantie voor twee voor een fysieke en mentale balans, afhankelijk van uw wensen kunt u deze spavakantie invullen volgens uw eigen wensen zoals massage, hydrotherapie en warmwaterbronnen.

Culturele bezienswaardigheden in Griekenland

Een wandeling in een historische stad en omgeving vanaf de romantische vakantiehuizen in Griekenland is altijd een succes. Bezoek de bekende stad Athene met het bekende Acropolis, de thuishaven van Parthenon. Ontdek de stad tijdens een stadswandeling en geniet van de stad en van elkaar. Bewonder de Charilaos Trikoupis brug, over de zee en bijna 3000m lang, deze moderne en eeuwenoude techniek is uniek. Delphi met het bijzondere paleis, de klassieke tempels, het theater, het stadion en het Delphi Archeologische museum is een andere bijzonder bestemming in Griekenland. Romantiek kan van alles zijn, koester het want het kan soms zo voorbij zijn.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/