Romantische Vakantiehuizen Spanje

Kies voor een romantische vakantie in Spanje, hier krijgt u geen spijt van. Romantiek wordt als volgt omschreven door de Dikke van Dale; dromerig, het gevoel of de verbeelding van een prikkelende sfeer. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Spanje


Informatie

Kies voor een romantische vakantie in Spanje, hier krijgt u geen spijt van. Romantiek wordt als volgt omschreven door de Dikke van Dale; dromerig, het gevoel of de verbeelding van een prikkelende sfeer. Spanje biedt mogelijkheden genoeg hiervoor zoals in de bergen of aan het strand of in een mooie stad. Iedereen geeft een eigen invulling aan een romantische vakantie. Op Mallorca vindt u strand en cultuur. De stranden van El Portixol, El Molinar of Can Pastilla hebben alles voor een bruisende strand- en watersportvakantie met als ideale afsluiting een romantische zonsondergang. Ontdek de schilderachtige vissersdorpen en de intieme baaien zoals Camp de Mar. Pollenca is een dorp tussen twee heuvels waar liefhebbers van kunst, rust en natuur graag vertoeven. De combinatie met het strand is snel gemaakt.

De romantiek ligt op straat in Spanje

Kies voor een levendige stad als u de keus maakt voor een romantische vakantie in Spanje. Barcelona is een ideale mix van strand, winkelstraten, terrasjes en restaurants, historie en cultuur. Begin uw dag op een van de zeven stranden van Barceloneta met een unieke zonsopgang. Er zijn genoeg restaurants voor een intiem dinertje met zowel nationale als internationale gerechten. Antoni Gaudi heeft een forse stempel op de architectuur van de stad gedrukt, geweldig zeker als u een kenner en liefhebber bent. Het aanbod van musea is groot met heel veel kunst zoals het Picasso museum, Maritiem museum of nationaal museum van kunst van Catalonië. De diverse stadsparken zijn de ideale plek als u van de rust, tuinarchitectuur en elkaar wilt genieten zoals Park Guell.

De Spaanse bergen zijn een paradijs voor paartjes

De bergen zijn een prachtige bestemming voor uw romantische vakantie in Spanje. De Pyreneeën zijn uw stille getuigen. Zomer en winter kunt u eindeloos genieten van de bergen en elkaar. In de zomer en als er geen sneeuw ligt, kunt u hier fijn wandelen, mountainbiken, abseilen, jeep safari’s, paardrijden, genieten van de watervallen en zelfs gletjser wandelen. De wintersport is fantastisch in Spanje zoals bij Aragon. Mooie skigebieden vindt u bij Cerler, Formiga en Candanchu of de Sierra Nevada in Andalusië. U vindt afhankelijk van de locatie activiteiten als skiën, langlaufen, snowboarden en leuke programma’s voor de kids. Een romantisch dinertje aan het eind van de dag compleet met kaarslicht maakt deze vakantie compleet.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/