Actief genieten in de natuur vanaf de recreatieparken in Slowakije

De cultuurvakantie vanaf de vakantieparken in Slowakije heeft van alles te bieden. De stad Nitra is een mooie bestemming voor een stedentrip. De stad is mooi gelegen in een heuvelachtig gebied. De hoger gelegen burcht is zeker... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantieparkendeals in Slowakije


Informatie

De cultuurvakantie vanaf de vakantieparken in Slowakije heeft van alles te bieden. De stad Nitra is een mooie bestemming voor een stedentrip. De stad is mooi gelegen in een heuvelachtig gebied.

De hoger gelegen burcht is zeker een bezoek waard, het zijn eigenlijk drie kerken. U vindt hier ook een barokke pestzuil uit 1760. De grote historische bibliotheek is hier ook gehuisvest. In de benedenstad staat de Stefanskapel, het oudste gebouw van Nitra.

In de omgeving van de stad kunt u dankzij de mooie wandelpaden op uw gemak rondkijken zoals naar de Zobor Peak van 588 meter. Het nationaalpark Zobor is ook zeker een aanrader als u van rust en natuur houdt. Het kastanjebos van Jelenska Gastnaica is aan te bevelen.

Nitra is een leuke bestemming voor enkele dagen, er valt van alles te beleven.

Kies voor een vakantie in de bergen van Slowakije

Als u de naam Tatra gebergte hoort, denkt u al snel aan Slowakije, onderverdeeld in Hoge en Lage Tatra.

U treft hier vanaf de vakantieparken in Slowakije van alles aan; bergmeren zoals bij Liptov, bekende en geliefde wintersport gebieden zoals bij Banska, bijzondere druipsteengrotten zoals bij Demanovska, romantische valleien zoals bij Muran.

In de Hoge Tatra vindt u grillige en woeste bergtoppen tot 2600 meter. In Tatranska Lomnica vindt u het natuurmuseum en bij Stary Smokovec ligt een prachtig wintersportresort. De Lage Tatra biedt een landschap met rotskammen en grotten, de hoogste top is 2024 meter bij Chopok. Liefhebbers van natuur, rust, wandelingen en trektochten, uitdagende mountainbiketochten, gezellige wintersport zijn aan het juiste adres in de Tatra.

Check via internet waar u goed uit de voeten kunt aansluitend bij uw fysieke mogelijkheden.

U vindt gezelligheid en afwisseling met een vakantie in Slowakije

Velen weten niet dat Slowakije een prachtig fietsvakantieland is. Houdt wel rekening met de hoogteverschillen in het heuvelachtige landschap.

De bewegwijzering is matig maar de fiets- en wandelroutes vindt u in elke supermarkt. U kunt uit uw dak gaan op de fiets met 5400 km aan routes en paden. Ontdek de gletsjers en gletsjermeren, deze prachtige meren vindt u op de mooiste locaties.

In het nationaalpark Presov staat bekend om zijn bijzondere ravijn met in de diepte de rivier de Dunajec. Hier kunt u varen op grote vlotten als u avontuurlijk aangelegd bent.

Als u vanaf uw vakantie adres rondkijkt in de omgeving stuit u altijd op een mooie plek, plaatselijk museum of lokaal terras met een culinaire verwennerij. Slowakije is enig in zijn soort.

Bungalowpark aanbiedingen in Slowakije


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.