Vakantiehuizen in Marbella

Ontdek een van de belangrijkste badplaatsen aan de Costa del Sol. Vanaf de vakantiehuizen in Marbella kunt u genieten van uw vakantie in een meer dan complete badplaats. Lees meer

Informatie

Ontdek een van de belangrijkste badplaatsen aan de Costa del Sol. Vanaf de vakantiehuizen in Marbella kunt u genieten van uw vakantie in een meer dan complete badplaats. Het ligt tussen Malaga en het Engelse Gibraltar aan de Middellandse Zee. Het is een dure en oude badplaats. De constante stroom van gasten met geld hebben Marbella een exclusief imago gegeven compleet met de daarbij behorende voorzieningen zoals luxe winkels en uitgaansmogelijkheden. In de Banushaven liggen dure jachten en rijden dure auto’s rond.

De badplaats

De badplaats Marbella is heel oud. De aanwezigheid van archeologische vindplaatsen zijn hier het levende bewijs hiervan. Marbella werd vroeger Salduba genoemd. De ligging aan de kust en aan de voet van Sierra Blanca maakt van deze plaats een aantrekkelijke toeristische trekpleister. Ontdek de culinaire gerechten van de provincie Malaga. De oude stad met het mooie centrum is het ontdekken waard met de kerk-La Iglesiia de la Encarnacion, de Arabische muur of het Almeda park met de keramieke banken. Andere bezienswaardigheden zijn het bronzen beeld van Salvador Dali in de botanische tuinen, het Bonsaimuseum, playa de la Bajadilla of playa de Fontanilla. Het historische centrum, casco antiguo, is prachtig met historische kerken, witte straten, leuke winkels, mooie pleinen, boetieks. Plaza de los Naranjos is het middelpunt van het centrum.

De omgeving

Als u actief wilt genieten van buitenactiviteiten aan de Costa del Sol kunt u een van de tien golfterreinen proberen. Winkelen in Marbella en andere plaatsjes kan van goedkoop tot duur. Een handtasje van 500 euro vindt u in de chique winkels, op de markten en in de kleine winkeltjes vindt u leuke, goedkope en unieke souveniers. Hetzelfde geldt voor de accommodaties. U vindt hier de beste stranden aan de Middellandse Zee. Het strekt zich uit tot 26km en de bergen van de Sierra Blanca houden de harde winden tegen. Dit biedt ideale omstandigheden voor uw strand- en watersportvakantie aan deze Spaanse kust.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.