Appartementen Spanje

De strandvakantie aan de Spaanse kust is voor velen een droomvakantie. Op internet zult u klinkende namen tegen komen zoals Tenerift, Ibiza, Gran Canaria of een van de Costa’s. Lees meer

Speciale Appartementendeals in Spanje


Informatie

De strandvakantie aan de Spaanse kust is voor velen een droomvakantie. Op internet zult u klinkende namen tegen komen zoals Tenerift, Ibiza, Gran Canaria of een van de Costa’s. Voor iedereen is gezellig anders. De ene bezoeker voelt zich goed op een toeristisch strand met spetterende watersport- en strandactiviteiten en de volgende bezoeker wil een rustige omgeving voor het hele gezin. U vindt het allemaal in Spanje en op internet, kies een gezellig appartement dicht bij uw ideale strand. De kust van Valencia biedt zowel een mooie kust als bergen, ideaal voor liefhebbers van natuur en rust. Zo liggen net buiten Barcelona eigenlijk zeven kleinere stranden die samen een multifunctioneel strandgebied vormen met voor ieder wat wils. De Spaanse strandvakantie is multifunctioneel.

Maak kennis met de rijke cultuur van Spanje in uw eigen stijl

De Spaanse cultuur heeft veel te bieden vanaf de appartementen in Spanje. Maak een toer over het platteland en ontdek de traditionele dorpen met kenmerkende en functionele bouwstijlen. U kunt ook kiezen voor de mooie Spaanse steden zoals Madrid en Barcelona. Madrid heeft als toeristische trekpleister en onderdeel van het dagelijkse leven nog een stierenvechtarena Las Ventas, functionerend van maart tot oktober. Daarnaast vinden hier diverse muziekconcerten plaats. Barcelona biedt een historisch centrum met de naam Ciutat Vella, de vissersbuurt Barceloneta is een onderdeel van deze wijk. De architect Antoni Gaudi heeft ook sterk zijn sporen en gebouwen nagelaten aan deze stad, dit mag u eigenlijk niet missen. Spanje is een bruisend vakantieland.

De actieve vakantie in Spanje in de bergen is super

Spanje is minder bekend vanwege de bergen maar hier valt van alles te beleven vanaf de appartementen in Spanje. Denkt u hierbij aan de Pyreneeën, Sierra Nevada, de berg Teide met 3718 meter hoogte op de Canarische eilanden. Deze lenen zich in de zomer uitstekend voor een fijne wandeling, een uitdagende mountainbiketocht of als u gewoon wilt genieten van de natuur. De natuur met flora en fauna wordt gelukkig goed beschermd. Bij Andorra vindt u steile rotswanden, heftige bergtoppen maar ook groene valleien. De wintersport bij Valira is een succes dankzij de sneeuwkanonnen. De goede sfeer compenseert het gebrek aan professionele hoogtes als daar sprake van zou zijn. De bergdorpen zou u echt moeten bezoeken als is het maar om de sfeer te proeven met al uw zintuigen. Spanje is een prachtig vakantieland.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.