Vakantiehuizen in Baskenland

Vakantiehuisjes in Baskenland bieden mooie vakantieaccommodatie voor hen die wat willen zien en doen in Baskenland. De vakantiehuizen met zwembad zijn mooie ontspannen vakanties, de vakanties met huisdier... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Baskenland


Informatie

Vakantiehuisjes in Baskenland bieden mooie vakantieaccommodatie voor hen die wat willen zien en doen in Baskenland. De vakantiehuizen met zwembad zijn mooie ontspannen vakanties, de vakanties met huisdier zijn gezellige vakanties met het hele gezin. De vakanties in Baskenland zijn veelbelovend, dankzij het grote aanbod van bezienswaardigheden en de prachtige natuurlijke omgeving. Ook de Baskische keuken kan een belangrijke factor zijn om voor een culinaire cultuurvakantie in Baskenland te kiezen. U kunt hierbij denken aan visschotels, u zit tenslotte zeer dichtbij de zee, tapas in de Baskische variant met de naam Pintxos. Een lekker nagerecht is Canutillos de Bilbao, een gebakje met room en rijstepap, in het spaans Arroz con leche. De actieve vakanties en cultuurvakanties in Baskenland zijn ook zeer aantrekkelijk, ontdek het mooie Spanje tijdens een ontdekkingsreis door Baskenland, boek een vakantiehuis in Baskenland.

Vakantiehuizen in Baskenland voor cultuurvakanties.

Vakantiehuizen in Baskenland zijn mooie vakantieadressen voor cultuurvakanties. Een vakantiehuis met zwembad is compleet en gezellig ingericht, de vakanties met huisdier zijn gezellige vakanties voor het hele gezin, er hoeft niemand achter te blijven. De vakanties in Baskenland kunnen heel verrassend zijn. Afhankelijk van uw vakantiewensen kunt u heerlijk vakantie vieren in Baskenland. Een bezoek aan Bilbao aan de noordkust van Spanje is de moeite waard, het is een van de belangrijkste havensteden en Bilboa is het centrum van de Basische industrie. De stad wordt omringd door de kale heuvels, het is een boeiend en afwisselend landschap wat ook heel verrassende actieve vakanties in de natuur oplevert. Actieve vakanties in de heuvels kunnen behoorlijk uitdagend zijn. De cultuurvakanties in Bilboa zijn gevarieerd, zo kunt u het Teatro Arriaga bezoeken, een operahuis, of de Mercado de la Ribera, de grootste markt van Bilbao maar u kunt ook kiezen voor een bezoek aan het museo Guggenheim de Bilbao, er zijn nog vier steden in de wereld met een Guggenheimmuseum. Kortom, de actieve vakanties in Baskenland zijn mooi en afwisselend, boek een mooi vakantiehuis in Baskenland.

Vakantiehuizen in Baskenland voor bijzondere vakanties.

Vakantiehuizen in Baskenland bieden mooie vakantieaccommodaties voor bijzondere vakanties. Een vakantiehuis mag gezien worden met de complete inrichting, het comfort, de vakantiehuizen met zwembad, de vakanties met huisdier. De vakanties in Baskenland zijn aantrekkelijk. Of u nu op zoek bent naar een actieve vakantie of naar een sportvakantie of een cultuurvakantie, de vakanties in Baskenland zijn bijzonder. Dit bewijst een bezoek aan San Sebastian aan de Golf van Biskaje. De nadruk van deze stad ligt op eten. Men noemt het wel de culinaire hoofdstad van Baskenland. U vindt hier aan beide kanten van de heuvel een toren de Monte Urgull en de Monte Iguelde. In deze stad wordt jaarlijks in september het Donostia festival gehouden, een internationaal filmfestival gehouden. Tijdens deze dagen is San Sabastian de hoofdstad van de film en niet van de keuken. Deze stad is een perfecte vakantiebestemming voor uw cultuurvakantie in Baskenland. Boek een vakantiehuisje in Baskenland.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.