Villas in Canarische Eilanden

Villa’s op de Canarische Eilanden zijn mooie vakantieaccommodaties voor hen die de prachtige eilanden willen ontdekken. De villa’s met zwembad zijn mooie rustpunten waar u even bij kunt komen van het dagelijkse leven. Lees meer

Speciale Villasdeals in Canarische Eilanden


Informatie

Villa’s op de Canarische Eilanden zijn mooie vakantieaccommodaties voor hen die de prachtige eilanden willen ontdekken. De villa’s met zwembad zijn mooie rustpunten waar u even bij kunt komen van het dagelijkse leven. De vakanties met hond zijn gezellige familievakanties. De vakanties op de Canarische Eilanden zijn veelbelovend en afwisselend. De zeven eilanden en de vier kleinere eilanden bieden mooie strandvakanties, actieve vakanties en prachtige vakanties in de natuur dankzij het natuurlijke landschap van de eilanden. Zo vindt u bij Corralejo in het noordoosten van Fuerteventura grote witte stranden waar surf- en kiteliefhebbers hun hart op kunnen halen. Dit gezellige dorp heeft alles in huis voor een perfecte watersportvakantie op de Canarische Eilanden. Op Los Lobos kunt u terecht voor actieve vakanties, zoals duiken, snorkelen, wandelen en mountainbiken naast de normale strandvakantieactiviteiten. Boek een villa op de Canarische Eilanden.

Villas op de Canarische Eilanden voor unieke vakanties

Villa’s op de Canarische Eilanden zijn mooie vakantieadressen voor unieke vakanties. De villa’s met zwembad zijn mooie ontspannen vakanties en de vakanties met huisdier zijn mooie familievakanties. De vakanties op de Canarische Eilanden zijn unieke vakanties. Zo vindt u in Betancuria, de voormalige hoofdstad van Fuerteventura, ligt op het westen van het eiland. De eeuwenoude kerk uit 1691, diverse handwerkmusea en een pittoresk centrum zijn mooie cultuurvakanties op de Canarische Eilanden. Daarnaast kunt u op Fuerteventura heerlijk genieten van prachtige strandvakanties, zwemmen, surfen, zonnebaden, ontspannen tijdens een vakantie aan de zee op de Canarische Eilanden. Een bezoek aan El Cotillo aan de noordwestzijde is de moeite waard, u vindt daar een klein haven en een klein vissersdorp, een niet toeristisch dorpje met witte zandstranden, als u niet massatoerisme houdt is dit een prima vakantiebestemming voor u. De Canarische Eilanden kunnen bogen op een mooie landschap, de getroffen voorzieningen zorgen ervoor dat u als bezoeker optimaal kunt genieten van een watersportvakantie. Boek een villa op de Canarische Eilanden.

Villa’s op de Canarische Eilanden voor actieve vakanties

Villa’s op de Canarische Eilanden vindt u op de mooiste en meest toegankelijke locaties, zodat u er eenvoudig op uit kunt trekkenDe eilanden hebben u veel te bieden, cultuurvakanties en actieve vakanties aan zee, gevarieerde vakanties. De villa’s met zwembad zijn mooie rustpunten voor hen die even willen bijkomen van het dagelijkse leven. De vakanties met huisdier zijn prettige vakanties voor het hele gezin. De vakanties op de Canarische Eilanden zijn de moeite waard, zo zult u bij een bezoek aan Morro Jable in de gemeente Jandia merken dat u ook hier uitbundig kunt genieten van witte zandstrandvakanties. Daarnaast kunt u hier heerlijk genieten van een wandelvakantie. Het is minder populair bij de liefhebbers van een surfvakantie. Puerto des Rosario in Las Palmas is de hoofdstad van Fuerteventura. De haven van deze stad is nog steeds in gebruik voor bezoekers, goederen en de veerboot vaart elke dag. U kunt hier de Nuestra Senora des Rosariokerk bezoeken, verder vindt u hier een museum de Unamuno over Spaanse literatuur. De stad heeft een boulevard en heeft veel voorzieningen getroffen voor de toeristen. De Canarische Eilanden hebben prachtige cultuurvakanties en actieve vakanties. Boek een villa op de Canarische Eilanden en ontdek het zelf.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.