Voor een onbezorgde vakantie op een vakantiepark in Catalonië

Catalonië is de meest noordelijke regio in Spanje grenzend aan Frankrijk en Andorra. De prachtige steden, de stranden en de natuur zorgen ervoor dat toeristen hier elk jaar weer terugkomen. Vanuit onze vakantieparken in Catalonië... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Catalonie


Informatie

Catalonië is de meest noordelijke regio in Spanje grenzend aan Frankrijk en Andorra. De prachtige steden, de stranden en de natuur zorgen ervoor dat toeristen hier elk jaar weer terugkomen. Vanuit onze vakantieparken in Catalonië zijn er allerlei leuke excursies te maken.

Erop uit in Catalonië

Vaak hebben de vakantieparken in Catalonië goede tips en informatiemateriaal voor excursies. Maar je kunt natuurlijk ook zelf op verkenning uitgaan. De hoofdstad van de regio, Barcelona, is natuurlijk een must als je in Catalonië op vakantie bent. Voor de kinderen is dit ook een interessante stad. Er is een fantastische kabelbaan over een deel van de stad, de dierentuin is prachtig en je kunt er fietsen. Ook het Aquarium en Marineland zijn een bezoek zeker waard. Het klooster Santa María de Poblet, is voor de cultuurliefhebbers een mooi uitstapje en de Romaanse kerken in Vall de Boí. En voor wie archeologie interessant vindt is er in Tarragona een Romeins ruïnecomplex Tarraco genaamd. Deze laatste drie bezienswaardigheden staan allemaal op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Natuur in Catalonië

De natuurgebieden kun je makkelijk vanuit je vakantiehuisje in Catalonië vinden want ze zijn talrijk. Een van de topparken is het Parque Nacional de Aigüestortes i Estany de Sant Maurici in de Pyreneeën. Hier is het heerlijk wandelen in de bossen, picknicken bij een van de vele bergmeertjes en bergriviertjes. Cap de Creus is een schitterend natuurgebied aan de kust Van de Middellandse Zee. Het landschap is spectaculair met hoge kliffen en steile bergen. Dit gebied werd vooral bekend door de kunstschilder Salvador Dali. De bergketen Montseny vlakbij Barcelona is eveneens een nationaal park met hoge toppen en prachtige valleien. In 1978 werd het park door UNESCO bestempeld als biosfeerreservaat. Een vakantie in Catalonië betekent ook van de natuur genieten!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.